Opel 10+ Service.


Voor controles, onderhoudsbeurten en reparaties bent u bij ons in de beste handen. Ook als uw Opel ouder is dan 10 jaar. Wij houden graag elke Opel in topconditie. Daarom hebben wij voor u en uw ‘10+ Opel’ een exclusieve aanbieding: 20% korting* op uw werkplaatsfactuur.

Extra voordeel, speciaal voor u en uw 10+ Opel
De Opel 10+ Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die in het bezit zijn van een Opel ouder dan 10 jaar (voor Opels tussen de 5 en 10 jaar oud is er de Opel 5+ service). De Opel 10+ Service houdt in dat aan Opels van 10 jaar en ouder 20% korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt.

myOpel.nl
Met myOpel willen wij u als Opel rijder in de watten leggen. Informatie en gebruiksgemak, ledenvoordeel en handige functies die het u als Opel rijder gemakkelijk maken. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Meld u kosteloos aan op myOpel.nl.


Naast aantrekkelijk voordeel op onderhoudskosten profiteert u bovendien van:

● 2 jaar garantie op originele Opel onderdelen

● De vakkennis van door Opel getrainde werkplaats-medewerkers

● Gebruik van het juiste gereedschap, speciaal voor uw Opel

● De uitgebreide mobiliteitsgarantie van Opel Assistance Plus

● 10% korting als uw Opel 5 tot 10 jaar oud is

● Maar liefst 20% korting als uw Opel ouder is dan 10 jaar.


Exclusief voor MyOpel leden.


  Werkplaatsafspraak   Direct Bellen  

*Deze korting is van toepassing op alle bij de reparatie en/of onderhoudsbeurt gebruikte onderdelen (inclusief motorolie) en op het aangerekende arbeidsloon.

Bent u al MyOpel lid?


Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen ťn de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. myOpel is het platform voor alle Opel gebruikers.
 

Registreren MyOpel