De Opel Bestelwagen Besteldagen!

Profiteer in november van gratis upgrades!

Deze maand is het actiemaand bij Opel Bedrijfswagens! Koopt u in november een nieuwe Opel Bedrijfswagen dan kunt u uw Combo, Vivaro of Movano financieren tegen een scherp en aantrekkelijk rentetarief van 1,99%. Maar dat is niet alles! Bovenop het scherpe rentetarief, profiteert u ook van gratis upgrades op onze bedrijfswagens. Uw voordeel kan oplopen tot duizenden euro’s!

KIES UIT DIVERSE UPGRADES

Voor welke Opel Bedrijfswagen u ook kiest, voor ieder model zijn er diverse upgrades beschikbaar. U kiest zelf welke upgrades het beste bij u passen. Zo kan uw bedrijfswagen ineens een stukje langer worden door de upgrade van Lengte 1 naar Lengte 2 of heeft u ineens twee turbo’s in plaats van één. Of kiest u toch liever voor lichtmetalen velgen of één van onze veiligheidssystemen? De keuze is aan u.


NIEUWE OPEL COMBO

De feiten spreken voor zich. De nieuwe Opel Combo is verkozen tot International Van of the Year 2019 en om dat te vieren kunt u kiezen uit bijvoorbeeld de volgende upgrades.


 Bekijk de voorraad

OPEL VIVARO

De Opel Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren. Met de gratis upgrades in de maand november wordt iedere rit naar een nieuwe klus nog aangenamer.

 

 Bekijk de voorraad

OPEL MOVANO

Voor de Opel Movano is geen klus te groot. Deze bestelwagen is van A tot Z ontworpen om u en uw bedrijf vooruit te helpen. Welke upgrades op de Movano helpen u vooruit?  Bekijk de voorraad