Private Lease met zekerheid bij Havik Auto

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan kunt u er op vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt ervan uitgaan dat de deelnemers van het keurmerk helder en eerlijk zakendoen. Hoe werkt Private Lease bij Havik Auto?

U bepaalt het model, de looptijd en het aantal kilometers.


U neemt contact met ons op. Dit kan via door een offerte aan te vragen, het contactformulier in te vullen of direct met ons te bellen.


Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en u komt langs voor een persoonlijk gesprek om het contract te bespreken.
   

Aanvraag akkoord? Dan krijgt u zo snel mogelijk van ons uw contract thuisgestuurd.
 

U geeft akkoord op het op maat samengestelde contract en u leaset een gloednieuwe auto!  
Interesse in een Private Lease abonnement?


U heeft al een auto uitgekozen.

Wanneer u al een keuze heeft gemaakt over welke auto u wilt gaan rijden kunt u gemakkelijk online een offerte op maat opvragen. Verder.


U wilt geinformeerd worden over een geschikt Private Lease abonnement passend bij uw situatie?

Wanneer u interesse heeft in een private lease abonnement bij HavikAuto, maar nog niet op de hoogte bent van de mogelijkheden, adviseren wij u graag over de volgende stap. Neem contact met ons op en samen plannen we een adviesgesprek in waarbij onze experts u alles vertellen over Private Lease. Contact opnemen.Voordelen van Private Lease   • Rijden in een gloednieuwe auto
  • Geen zorgen over kosten voor reparatie en onderhoud
  • Één vast maandbedrag voor de wegenbelasting, verzekeringen (WA & casco) en onderhoud
  • Geen gedoe met het achteraf verkopen van uw auto
  • Na afloop van het contract, kunt u gemakkelijk een nieuwe leaseauto bestellenVeelgestelde vragen over Private Lease

Hoe herken ik dat het product voldoet aan de eisen vanuit Stichting Keurmerk Private Lease?
Wanneer het product voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Private Lease vindt u de logo’s van het Keurmerk terug op alle offerte- en contract documenten. Wanneer het product van de aanbieder is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease, kent deze aanbieder een deelnemerspagina op de website van de stichting. Daarnaast ontvangt u bij elk Private Lease aanbod de Algemene Voorwaarden Private Lease zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Deze voorwaarden vindt u hier.


Op welke naam wordt het kenteken geregistreerd?
Het voertuig wordt op uw naam gesteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Registratie Tenaamstelling Leasemaatschappijen. Dit betekent dat het voertuig in het kentekenregister van het RDW op uw naam wordt geregistreerd en dat in een apart register wordt geregistreerd dat het voertuig eigendom is van SternLease.


Is Private Lease ook mogelijk voor bedrijven?
Nee, Private Lease is een consumentenproduct. Zoekt u een oplossing voor uw medewerkers of uw bedrijf? Neemt dan contact met ons op.

Kan ik nadat ik het leasecontract heb ondertekend nog van het leasecontract afzien?
Ja, dat kan. U heeft namelijk 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat u een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door u ondertekende leasecontract hebben ontvangen.