Kia sportieve edities

Kies voor de sportieve edities van KiaDe Kia sportieve edities zijn echte blikvangers. Ervaar hetzelfde rijgenot, maar dan in een stoer, sportief design mét bijpassend voordeel. Rijd weg in een Kia Picanto GT-Line Edition of Kia Rio GT-Line Edition met sportieve accenten als lichtmetalen velgen, privacy glass en LED-achterlichten. Of stap achter het D-shaped stuur in een Kia Stonic Sports Edition met gekleurd interieur. Deze sportieve edities zijn allemaal voorzien van Android Auto en Apple CarPlay, airconditioning, een 7" full map navigatiesysteem en een achteruitrijcamera. 

Voor welke nieuwe ervaring ga jij?


Heeft u interesse in deze actie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.Gem. brandstofverbruik: 4,4 - 5,2 l/100km, 22,7 - 19,2 km/l, CO2-uitstoot 102 - 120 g/km

CO2- en (brandstof)verbruikscijfers zijn bepaald met behulp van de WLTP-meetmethode. De vermelde NEDC-waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de oude NEDC-testmethodiek om zo een vergelijking met andere voertuigen mogelijk te maken, dit in overeenstemming met de richtlijnen R (EU) 2017/1153 en R (EU) 2017/1151.

Actie is tijdelijk geldig en geldt, tenzij anders vermeld, niet i.c.m. andere acties. Genoemde actie en bijbehorende consumentenadviesprijzen zijn geldig op de de Kia modellen met uiterste aankoopdatum en datum kentekenaanvraag van 30-06-2020 en uiterste registratiedatum van 21-07-2020. Genoemde vanafprijs betreft de consumentenadviesprijs en is exclusief inruilvoordeel, inclusief productvoordeel, btw/bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een model specifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak, tenzij anders vermeld in de uitrusting van desbetreffende uitvoering.

Getoonde Private Lease-prijzen zijn vanaftarieven per benoemde uitvoering van het model, op basis van een looptijd van 60 maanden met 10.000 km per jaar. De getoonde Private Lease tarieven zijn gekoppeld aan een gelimiteerd aantal voertuigen. Hierbij geldt op = op.

Alle getoonde gegevens en illustraties zijn onder voorbehoud Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. De modellenreeks, technische specificaties, consumentenadviesprijzen en uitrusting kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bovendien kunnen auto's op afbeeldingen voorzien zijn van opties, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt of op de getoonde uitvoering. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden. Neem voor actuele informatie contact op met de Kia-dealer of raadpleeg de prijslijst voor het actuele leveringsprogramma.