APK Keuring

Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Havik Auto kan de APK uitstekend voor u uitvoeren, wij kennen uw auto immers als geen ander. Het is raadzaam om uw APK te combineren met een grote onderhoudsbeurt. Dan is de APK zelfs gratis.

Wettelijk verplicht
De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en type brandstof.

Kia APK

De garantiebepalingen van Kia zijn uniek, met een dekkingsperiode van maar liefst 7 jaar. Vanaf 2013 wordt er bij verkoop van een nieuwe Kia ook nog eens 7 jaar lang gratis APK-keuring, bij een reguliere onderhoudsbeurt verstrekt. Alleen de kosten voor de afmelding en eventuele roetmelding worden daarbij in rekening gebracht.

Daarnaast krijgen Kia-eigenaren 7 jaar lang gratis Kia Internationale Wegenhulp.

Alle automerken zijn welkom
Op alle vestigingen van Havik Auto staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. We hebben ervaren monteurs en kunnen een onderhoud en reparatie uitvoeren bij alle merken en modellen auto’s. Alle merken zijn bij ons welkom, of je nu in een Kia, Daewoo, Toyota, Suzuki, Skoda, Saab, Peugeot, Mini, Lancia, Lexus, Hyundai, Honda, Dodge en Daihatsu, Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Jaguar, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Audi, Dacia, Volkswagen, Jeep, Kia, Land Rover, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, SMART, Subaru, BMW, Chevrolet, Chrysler of CitroŽn rijdt.

Maak direct een werkplaatsafspraak