De Mitsubishi ASX.

Dynamisch design optimale veiligheid.

Proefrit reserveren   Offerte   Bekijk occasions   Voorraad nieuwIn een wereld levendig als deze liggen nieuwe ideeŽn voor het oprapen. Het delen van deze ervaringen met vrienden is wellicht nog mooier dan de ervaring zelf. Op maat gemaakt om precies aan uw eisen te
voldoen, de ASX heeft het allemaal: een slim en prikkelend design, zuinig motorengamma en meer dan genoeg verbluffende accessoires. Al deze vooruitstrevende eigenschappen komen samen in het perfecte formaat voor een active crossover: de Mitsubishi ASX.

De ASX is leverbaar met een zuinige 1.6 MIVEC-benzinemotor. Deze krachtbron biedt met 117 pk en 132 g/km CO2-uitstoot de perfecte balans tussen prestaties en ontzag voor het milieu.

Interesse in een Mitsubishi ASX? Kom langs in een van onze showrooms of neem contact op met Havik Auto Assen!

Uw verkoopadviseur:
Frank Smilda


 
   
Dynamisch Design

Het dynamisch design van de ASX straalt kracht en verfijning uit. Het stijlvolle nieuwe 'Dynamic Shield'-front verraadt zijn sportieve prestaties, gecombineerd met een aangename veiligheidsbeleving.

Comfort

Na alle inspanningen om de ASX de ideale afmetingen te geven voor actief rijplezier, zult u zich verbazen over alle ruimte en comfort die u en uw passagiers in het interieur aantreffen. 


Cleartec

De auto is in zijn geheel een stuk lichter. Het front, de flanken en de achterzijde blinken uit in aerodynamica. 

Prestaties

Met de schone, efficiŽnte dieseltechnologie levert de ASX veel vermogen in combinatie met een gunstig brandstofverbruik.


Veiligheid

De veiligheidsuitrusting van de ASX behoort tot de beste in zijn klasse. Mede dankzij de 7 airbags, RISE Carrosserie, Super Wide Range HID Koplampen, ASC, ABS Brake assist, Hill Start Assist, Parkeersensoren en de achteruitkijkcamera.Gallerij