De Mitsubishi i-MieV

Krachtige acceleratie, zonder C02-uitstoot.


Proefrit reserveren   Offerte   Vestigingen   Contact opnemen


De i-MiEV is een 100% elektrische auto, waarbij geen emissies vrijkomen. Het is een simpele vergelijking. 0% vervuiling staat gelijk aan een C02 uitstoot van 0 in de atmosfeer. De lithium-ionbatterij van de i-MiEV bestaat uit 88 cellen en voorziet in een actieradius van 160 km na iedere oplaadbeurt. U rijdt al 100 km voor slechts € 4,-*, en door gebruik te maken van lage elektriciteits avond/nachttarieven, zal de prijs per kilometer alleen maar dalen. * Gebaseerd op NEDC cyclus.

De i-MiEV is 3.475 mm lang wat hem een opvallend compacte auto maakt. De 15 inch wielen en een wielbasis van 2.550 mm dragen bij aan een goede balans en stabiliteit tijdens het rijden. Maar ook doordat de batterij unit zich onder de vloer bevindt en bijdraagt aan een lager zwaartepunt en een betere voertuigstabiliteit.


Interesse in een Mitsubishi i-MieV? Kom langs in een van onze showrooms of neem contact op met Havik Auto Assen!

Uw verkoopadviseur:
Frank Smilda

 
    

CLEARTEC

De lichtgewicht permanent synchroon elektromotor combineert een hoog rendement met een verbazingwekkend krachtige acceleratie, zonder enige CO2-uitstoot! Dat is mede te danken aan het het nieuwste voertuigmanagementsysteem, MiEV OS (Operating System). Dit vervult belangrijke taken, zoals het monitoren van de batterijstatus en het terugwinnen van energie door middel van de regeneratieve remfunctie.DESIGN
De opvallende Mitsubishi i-MiEV verbaast iedereen met zijn ruime interieur. Dankzij het unieke ontwerp biedt hij met een totale lengte van nog geen 3,5 meter ruimte aan vier inzittenden ťn 235 liter bagageruimte. De 15” velgen, de wielbasis van 2.550 mm en het accupakket onder de vloer dragen bij aan het lage zwaartepunt en een goede stabiliteit tijdens het rijden.

   


 

COMFORT

De elektromotor is soepel en stil, ook tijdens accelereren, en vrij van trillingen. Zodat u en uw passagiers altijd van een aangename rit genieten.PRESTATIES

Met een maximumkoppel van 180 Nm en een topsnelheid van 130 km/uur is de Mitsubishi i-MiEV altijd alert in het verkeer. Met een vol accupakket heeft de i-MiEV een actieradius van 160 kilometer, perfect voor dagelijks gebruik. Opladen hoeft niet lang te duren: met snelladen is het accupakket al in dertig minuten voor 80 procent vol.

   


 

VEILIGHEID

De i-MiEV is voorzien van alle moderne veiligheidsvoorzieningen. Zo minimaliseert de ASC-functie van het MiEV OS onder- en overstuur. In het geval van een aanrijding beschermen de RISE-carrosserie (Reinforced Impact Safety Evolution) en zes airbags de inzittenden optimaal.


Bekijk de foto's.