Ontdek de Mitsubishi Outlander bij Havik Auto.

Onbegrensd genieten.

Proefrit reserveren
Offerte   Aanbod occasions
Nieuw uit voorraad

De Mitsubishi Outlander bewijst hoe mooi een SUV kan zijn. Een fraaie combinatie van moderne technologie en stijlvol design. Dit maakt hem tot een veelzijdige cross-over, zowel zakelijk als privť.
Soepel, zuinig en comfortabel als het kan, krachtig en sportief indien gewenst. Beleef puur rijplezier met de Outlander bij Havik Auto.

De Outlander dankt zijn krachtige uitstraling aan het Mitsubishi Motors Dynamic Shield-design. Met onder meer strak gestileerde koplampen, grille en voorbumper. Deze fraaie lijnen lopen door over de flanken, met stijlvolle lichtmetalen velgen en zilverkleurige roofrails. De nieuwe achterbumper, achterlichtunits en diverse chroomaccenten maken hem compleet

Interesse in een nieuwe Mitsubishi Outlander? Kom langs in een van onze showrooms of neem contact op met een van onze Havik Auto vestigingen!


Uw verkoopadviseur:
Frank Smilda


 
 FotogalerijKrachtige prestaties.

De Mitsubishi Outlander levert de krachtige prestaties die je van een robuuste SUV mag verwachten. Dagelijks woon-werkverkeer of lekker een weekend eropuit: de Outlander biedt maximaal rijplezier. De moderne, zuinige benzine- en dieselmotoren leveren hun uitstekende prestaties in combinatie met een lage CO2-uitstoot. Intelligente elektronica zoals het Auto Stop & Go-systeem (AS&G) en ECO Mode draagt hieraan bij, net als de verfijnde aerodynamica en lichtgewichtcarrosserie. De aantrekkelijke combinatie van optimale prestaties bij een laag brandstofverbruik maakt de Outlander toonaangevend in zijn klasse.

   

Het comfort van rust en luxe.

Rijden met de Outlander betekent in alle rust genieten van luxe en een eersteklas afwerking. Hierbij horen ook de prettige rijeigenschappen
en zijn zeer lage geluidsniveau, het resultaat van maar liefst 33 verbeteringen die het motor-, weg- en windgeruis terugdringen.
Solide sluitende portieren, comfortabele zitplaatsen en een stijlvol instrumentenpaneel: de Outlander vormt een klasse op zich. 


 


Maximaal rijplezier.

De Outlander biedt maximaal rijplezier. Dat begint al met zijn prettige toegankelijkheid door het Keyless Operation System (KOS) en de elektrisch bedienbare achterklep. Het hele interieur ademt kwaliteit, comfort en luxe. Door de meervoudig verstelbare stoelen en de dual-zone airconditioning, genieten bestuurder en passagiers van hun persoonlijke zitcomfort en binnenklimaat. De toepassing van hoogwaardige en duurzame materialen met subtiele accenten laat zien dat de Outlander is ontwikkeld met oog voor detail. Diverse handige extra’s maken het interieur compleet. Premiumkwaliteit gaat hand in hand met een optimale indeling en afwerking. 


 Veilig en ontspannen autorijden.

Doordachte actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen in de Outlander bieden maximale bescherming aan de inzittenden en medeweggebruikers. Een veilig gevoel, elke rit opnieuw. De Outlander is standaard uitgerust met zeven SRS-airbags, inclusief knie-airbag voor de bestuurder. De geavanceerde elektronica omvat onder meer een detectiesysteem dat de bestuurder waarschuwt voor een mogelijke aanrijding en zo nodig preventief ingrijpt door de auto af te remmen. Alles voor veilig en ontspannen autorijden.


 
 

Bekijk alle modellen van Mitsubishi.
 

Bekijk de acties van Mitsubishi.