Ontdek de Outlander PHEV bij Havik Auto.

Maak kennis met de technologie van morgen.

Proefrit reserveren
Offerte   Aanbod occasions
Nieuw uit voorraad

Mitsubishi innoveert. Zo is de nieuwe generatie van de Outlander PHEV in alle opzichten verbeterd. De compleet herziene aandrijflijn zet nieuwe maatstaven in zowel het PHEV- als SUV-segment. Nog
nooit was een aandrijflijn zo soepel en stil als in de Outlander PHEV-2019. Het vernieuwde onderstel en de stuurinrichting maken het rijgedrag nog dynamischer en zowel het interieur als exterieur zijn verder verfijnd.

Graag informeren wij u over de technisch ingrijpend vernieuwde 2019-versie van de Mitsubishi Outlander PHEV, leverbaar vanaf september 2018. Neem contact op met Havik Auto of kom langs in onze vestiging in AssenUw verkoopadviseur:
Frank Smilda


 
 PHEV-systeem 2.0

Onze veelgeroemde PHEV-technologie is verder verbeterd. De vernieuwde aandrijfaccu in combinatie met een nieuwe 2,4-liter benzinemotor verbeteren het brandstofverbruik en geluidsniveau van de aandrijflijn. Bovendien geeft het hogere elektrische vermogen van de generator, batterij en achterste elektromotor een nog dynamischer rijbeleving.* De EV-priority modus en het Main Battery Warming System zorgen voor maximale EV-kilometers onder alle omstandigheden.

 

Super All Wheel Control (S-AWC)

Onze unieke en beproefde 4WD-technologie zorgt onder alle omstandigheden voor een veilige wegligging.  In de 2019-versie zijn aan de rijstanden NORMAL en 4WD LOCK twee nieuwe standen toegevoegd:

SPORT voor de sportieve rijder, maximaal koppel meteen voorhanden. Het levert ‘instant’ acceleratie en een dynamisch bochtengedrag.

SNOW zorgt bij gladde omstandigheden voor makkelijker wegrijden en een aangepast bochtengedrag. Ideaal voor de
wintersport(ers).


 


Stijlvol van buiten

Subtiele wijzigingen hebben de uitstraling van de Outlander PHEV verder verfijnd. Ontdek de nieuw ontworpen Bi-led ‘tech-look’ koplampen, de
rechthoekige led-mistlampen aan de voorzijde, de expressievere grille met herkenbare ‘Dynamic Shield’- merkidentiteit, de grotere achterspoiler en de nieuwe, two-tone 18-inch lichtmetalen wielen.

De grille, met zijn zwarte middensectie, omlijst door bumperelementen, verraadt de kracht en prestaties van de Outlander PHEV. De chromen accenten aan weerszijden versterken de stijlvolle uitstraling van deze hoogwaardige SUV.

Nieuw ontworpen Led ‘tech-look’ koplampen en rechthoekige mistlampen markeren de wijzigingen aan de voorzijde. De led-koplampunits zijn uitgevoerd met led-dagrijverlichting voor extra veiligheid overdag, en geven het model een onderscheidend voorkomen, ook in het donker.

 


Het interieur.

In het interieur beleeft u kwaliteit. Vanaf de uitvoering Instyle is de Outlander PHEV uitgerust met ons luxe ‘P-line’ interieur. Speciale zwart lederen bekleding met hoogwaardige afwerking en een zwarte hemelbekleding zorgen voor een luxe en rustige ambiance met een sportief accent.

De nieuwe dynamische stoelen zien er niet alleen sportief uit, maar hebben een verbeterd silhouet en geven daardoor meer zijdelingse steun en rugsupport. Een weldaad voor het lichaam op lange en korte ritten.

Verbetering zit in de vele details. Het nieuwe instrumentenpaneel is voorzien van een Multi Info Power Meter, wat het instinctief begrip van het energieverbruik bevordert. Het middenconsole is voorzien van nieuwe knoppen voor bijvoorbeeld de EV-priority modus en nieuwe functionaliteiten zoals de rijstanden SNOW en SPORT.
 
 

Bekijk alle modellen van Mitsubishi.
 

Bekijk de acties van Mitsubishi.