Ontdek de Outlander PHEV bij Havik Auto.

Maak kennis met de technologie van morgen.

Proefrit reserveren
Offerte   Aanbod occasions
Nieuw uit voorraad

Bij Mitsubishi Motors is alles gericht op de ultieme rijbeleving. Hiervoor ontwikkelen wij baanbrekende technologieŽn en geven we ruimte aan innovatieve inzichten. Het resultaat? Trendsettende aandrijftechnieken,
zoals de nieuwste plug-in hybrideaandrijving. Ontdek het zelf. Beleef de Outlander PHEV bij Havik Auto.

Het karakteristieke design van de Outlander PHEV is een subtiele combinatie van kracht en verfijning. Fraaie stijlelementen springen direct in het oog, zowel vanbuiten als vanbinnen. Het innovatieve Plug-in Hybrid EV-systeem koppelt kracht aan maximale efficiency. Dit vertaalt zich in uitstekende prestaties bij een laag energieverbruik. Volledig elektrisch als het kan, extra power van de verbrandingsmotor als het moet. 


Interesse in een nieuwe Opel Outlander PHEV? Kom langs in een van onze showrooms of neem contact op met een van onze Havik Auto vestigingen!


Uw verkoopadviseur:
Frank Smilda


 
 FotogalerijEenvoudig overal opladen.

De Outlander PHEV wordt standaard geleverd met twee oplaadkabels, waarvan de kabel met Schuko-stekker op een normaal stopcontact past. De ingebouwde CCID-box voorkomt overbelasting dankzij een piekbegrenzing van 10 ampŤre. De oplaadtijd bedraagtongeveer 5 uur. De type-2-mode-3-laadkabel, de zogeheten Mennekes-kabel, is geschikt voor oplaadpunten tot 16 ampŤre. Dan bedraagt de oplaadtijd ongeveer 3 uur.

   

Ruim en comfortabel.

Beleef het ultieme rijplezier en comfort van de Outlander PHEV. Met zijn royale beenruimte, sportieve en stijlvolle instrumentarium en de rust van het interieur. Zo wordt zelfs de langste reis een ontspannen belevenis. Met vijf comfortabele zitplaatsen, of de achterbank geheel of in delen neergeklapt.


 


Veiligheidsvoorzieningen.

  • Forward Collision Mitigation (FCM)
  • Adaptive Cruise Control (ACC)
  • Lane Departure Warning (LDW)
  • Automatisch grootlicht
  • Hill Start Assist (HSA)
  • Active Stability Control (ASC) 
  • Multi Around Monitor
  • Ultrasonic Misaccelaration Mitigation System (UMS)

en nog veel meer...

   

Het interieur.

Geniet van de functionaliteit en het gemak van uw mobiele telefoon, met de intuÔtieve bediening en het gebruik van Android Auto™
of Apple CarPlay. Voordat u op reis gaat uw Android™ of iPhone aansluiten op de USB-aansluiting, en de controle van uw favoriete apps kan gewoon via het ingebouwde 7-inch touchscreendisplay. De Smartphone Link Display Audio-unit biedt u daarnaast ook handsfree telefoon- en muziekfuncties via Bluetoothģ.


   
 

Bekijk alle modellen van Mitsubishi.
 

Bekijk de acties van Mitsubishi.