De Mitsubishi Pajero

Robuust en toch geraffineerd.


Proefrit reserveren   Offerte   Bekijk occasions   Voorraad nieuw


De krachtigste Pajero ooit. Het stijlvolle ontwerp van de Pajero weerspiegelt het machtige kaliber van de auto. Ontwikkelingen in het design en de technologie vertalen zich niet alleen in een betere besturing, minder rijgeluiden en toegenomen veiligheid, maar ook in betere prestaties en meer comfort.

Elk detail in het geraffineerde interieur weerspiegelt de ontwerpkwaliteit van de Pajero. De zachte dashboardpanelen, de portierbekleding en de hoogwaardige materialen benadrukken de Pajero’s luxueuze stijl. Het SD navigatiesysteem biedt een 7-inch LCD-scherm dat centraal in het dashboard is ingebouwd. Het systeem is eenvoudig te bedienen en dankzij de GPS-techniek is de kortste route naar de bestemming snel gevonden.


Interesse in een Mitsubishi Pajero? Kom langs in een van onze showrooms of neem contact op met Havik Auto Assen!

Uw verkoopadviseur:
Frank Smilda

 
    

DESIGN

Het stijlvolle ontwerp van de Pajero weerspiegelt het machtige kaliber van de auto en toont zijn pure 4WD-afkomst. De stoere 18" velgen en het reserverwiel achterop maken het beeld compleet.TECHNOLOGIE

De motor van de Mitsubishi Pajero heeft trekkracht en vermogen genoeg om ook het zwaarste terrein de baas te kunnen. Hij is niet alleen krachtig, maar ook soepel en stil. De geavanceerde 3,2-liter direct ingespoten common-rail dieselmotor (DI-D) met Super Select 4WD en standaard automatische INVECS II-transmissie zorgt voor comfort ťn optimale grip, ook buiten de gebaande paden. Met een maximum trekvermogen van 3.500 kg (LWB) kan de Pajero ook het zwaardere werk aan.

 


 

COMFORT

Het ruime interieur en de hoge zitpositie garanderen optimaal comfort voor alle inzittenden. De zachte dashboardpanelen, de portierbekleding en de hoogwaardige materialen benadrukken de luxueuze stijl van de Pajero. De achterpassagiers kunnen bijvoorbeeld zelf de airconditioning instellen en het Rockford Fosgate-audiosysteem met 860 watt vermogen en met twaalf speakers, zorgt voor een optimale geluidsbeleving.VEILIGHEID

De Active Stability and Traction Control zorgt samen met het ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) voor optimale stabiliteit tijdens het rijden. De standaard xenonkoplampen bieden uiterst helder zicht, dat gewaarborgd wordt door de koplampsproeiers en de automatische niveauregeling. In het geval dat u onverhoopt bij een aanrijding betrokken raakt, zorgen de zes airbags voor optimale bescherming van alle inzittenden. 

 


Bekijk de foto's