De Mitsubishi Space Star

De Space Star is een geslaagde mix van verfijning en sportieve looks voor maximaal rijplezier. 


Proefrit reserveren   Offerte   Bekijk occasions   Voorraad nieuw


Beleef iedere dag een frisse, zorgeloze start met de Mitsubishi Space Star. Zijn dynamische design inspireert tot het ontdekken van nieuwe werelden. Zijn pittige karakter tovert een glimlach op uw gezicht. U geniet van zijn soepele rijcomfort, uitzonderlijk goede wegligging en milieuvriendelijke prestaties. Hij is de ideale reisgenoot, elke rit opnieuw. 

Eťn oogopslag zegt het allemaal: de Space Star pakt u in met zijn krachtige, moderne uitstraling. Dynamiek van voor tot achter. Met een stijlvol front en krachtige geprofileerde lijnen op de flanken. De Space Star is een mix van verfijning en sportieve styling, voor maximaal rijplezier.


Interesse in een Mitsubishi Space Star? Kom langs in een van onze showrooms of neem contact op met Havik Auto Assen!





Uw verkoopadviseur:
Frank Smilda

 
   



 

COMFORT

Neem plaats in de Space Star en ontdek zijn verfrissende rijplezier. U geniet van maximaal comfort dankzij verfijnde styling, royale binnenruimte, vrij zicht rondom, rijke uitrusting en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en hoofdsteun.



CLEARTEC

De Space Star combineert een minimale impact op het milieu met maximaal rijplezier. Met zijn compacte buitenafmetingen en prettige rijeigenschappen biedt hij veel value for money en behoort hij tot de meest brandstofefficiŽnte auto's in zijn klasse, zonder concessies te doen aan vermogen, comfort of veiligheid voor de inzittenden. 

 


 

PRESTATIES

Rijden met de Space Star is puur rijplezier want hij levert pittige prestaties bij een laag brandstofverbruik. Of het nu is voor woon-werkverkeer, shoppen in de stad of ontspannen toeren over landweggetjes, u geniet van zijn sportieve prestaties en stabiele wegligging. De Space Star reageert direct en soepel op gasgeven, remmen en sturen, waardoor u even moeiteloos over bochtige wegen rijdt als inparkeert in een krappe ruimte. 



VEILIGHEID

De Space Star is uitgerust met een uitgebreid pakket actieve- en passieve-veiligheidsvoorzieningen om alle inzittenden optimaal te beschermen. ASC en ABS + EBD helpen u de auto onder controle te houden, terwijl airbags bij een botsing verwonding van de inzittenden helpen voorkomen of tot een minimum beperken. Neem plaats in de Space Star en geniet van zorgeloos autorijden.  

 

Bekijk de foto's.