De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross

Je blijft 'm ontdekken.


Proefrit reserveren   Offerte   Vestigingen   Contact opnemen


Wilt u ook verrast worden door onze nieuwe visie op autorijden? Een dynamisch nieuw voertuig met een passie voor de toekomst! De inspiratie, het design en de lak valt direct op met zijn sportieve en coupé-achtige vormgeving. Hij oogt expressiever dan een conventionele coupé door zijn uitgesproken contouren en geprononceerde taillelijn. De auto wordt ook gekenmerkt door de brede wielkasten en de opvallende V-vorm in het ontwerp van de achterzijde door de voorwaarts gerichte C-stijl. De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross, blijf 'm ontdekken!

Interesse in een nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross? Kom langs in een van onze showrooms of neem contact op met Havik Auto Assen!

Uw verkoopadviseur:
Frank Smilda


Bekijk de eerste foto's.De highlights van de nieuwe Eclipse Cross. 

Dynamisch profiel.

Stijlvolle coupe lijnen zorgen voor een krachtig atletisch uiterlijk.


 


Onderscheidende verlichting

De nieuwe LED koplampen en LED achterlichten zijn oogverblindend helder en geven u een duidelijk en veilige blik op het nieuwe avontuur dat voor u ligt. 


 


Robuuste en sportieve lijnen

Een robuust design komt samen met smaakmakende lijnen en een sportieve stijl.


   


Interieur

Met veel aandacht voor detail en vol met de nieuwste technologie is het interieur van de Elipse Cross en van de meest innovatieve ooit. Zodat u volledig kunt opgaan in de rijervaring.
Bekijk de video.