Nieuw: Mitsubishi Outlander PHEV

Met de introductie van de tweede generatie Outlander PHEV start we een nieuw hoofdstuk. De vernieuwde Outlander PHEV is tevens het eerste productiemodel met Mitsubishi’s nieuwe ‘dynamic shield’ front design. Bij registratie in 2015 kunt u zakelijk nog profiteren van 7% bijtelling! Vraag dus een proefrit aan en kom de Mitsubishi Outlander PHEV zelf ervaren.

Bekijk ons occasion aanbod en voorraad nieuw via onderstaande buttons. Klik hier om contact op te nemen met Wander.Design

De nieuwe Outlander PHEV is een even robuuste als stijlvolle verschijning. Dit maakt hem tot een veelzijdige plug-in hybride crossover, zowel zakelijk als privé. Prominent binnen het 'Dynamic Shield'-design van het front versterkt de Black Chrome-grille zijn dynamische uitstraling.


Comfort

De Mitsubishi Outlander PHEV heeft genoeg comfort en ruimte voor elke situatie. U staat versteld van hoeveel SUV u terugkrijgt met de Mitsubishi Outlander PHEV.Prestaties

De Outlander PHEV dankt zijn populariteit aan zijn innovatieve hybride techniek, zuinigheid en lage CO₂-uitstoot. Daarnaast is het bovendien een zeer krachtige, veelzijdige crossover met bijbehorende prestaties.

Veiligheid

De veiligheidsvoorzieningen  zijn van hoog niveau. De beproefde RISE-carrosserie, met kooiconstructie voor de inzittenden en kreukelzones die botsenergie optimaal absorberen en wegleiden, bezorgen hem de  5 sterren bij de Euro NCAP-crashtest. 

 


Downloads

- Download hier de prijslijst/brochure van de Outlander

- Download hier de prijslijst/brochure van de Outlander PHEV

Zelf samenstellen

Klik hier voor de configurator

Ready when you are.

Waarom bijtelling?


Iedereen met 'een auto van de zaak' die meer dan 500 kilometer per jaar privé rijdt, is verplicht hierover bijtelling betalen. De Belastingdienst ziet het privégebruik van de auto als 'loon in natura'..