Private Lease bij Havik Auto.

Zorgeloos rijden en altijd grip op de kosten.


Denk je in plaats van kopen aan het leasen van een nieuwe auto? Voor elk van onze merken biedt Havik Auto voordelige Private Lease contracten aan. Geen verrassingen en geen zorgen, je regelt alleen nog maar de brandstof. Havik Auto regelt de rest. Private Lease van Havik Auto; altijd voor een scherp maandtarief en inclusief het uitgebreide mobiliteitspakket van ons landelijke netwerk. Heb je vragen? Ons team staat klaar om deze te beantwoorden! Klik hier voor onze contactpagina.


Maak uw keuze. 

Opel Private Lease
   

Kia Private Lease
   

Mitsubishi Private Lease

Waarom Private Lease bij Havik Auto?

  • Scherpe maandprijs: Profiteer mee van ons inkoopvoordeel en service
  • 24/7 mobiliteitsservice: Altijd gegarandeerd van de beste service
  • Onbezorgd rijden: Geen onverwachte onderhoudskosten
  • All-in leaseprijs: Jij hoeft alleen nog maar te tanken, wij doen de rest! 

   Wat houdt Private Lease bij Havik Auto in?

Via Havik Auto kan je elke Opel, Kia of Mitsubishi privť leasen op basis van een full operationele lease. De afschrijving, rente maar ook de verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp zijn opgenomen in de maandelijkse leaseprijs.  

Wanneer je bij ons een privť lease aanvraag indient nemen wij vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. In overleg met jou plannen wij graag een afspraak in om op een rustige manier jouw persoonlijke voorkeuren te bespreken.  Jij laat ons je wensen weten en samen stellen we een geschikt contract samen. Verschillende uitvoeringen van de auto, looptijden van het contract en kilometrages worden met je besproken. Het resultaat is een op maat samengesteld contract met een zeer scherp maandtarief. Na goedkeuring van je aanvraag zet je je handtekening onder een mooi private lease contract en ben je heel dicht bij het rijden van je nieuwe auto! Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat je een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door u ondertekende leasecontract hebben ontvangen. 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!