1 december 2014

Bennink Klimaattechniek least Opel Vivaro’s bij Havik Auto

Foto: Sander Kooij (l) en Alex Vrijhoef van Bennink Klimaattechniek.

Onlangs leverde Havik Auto in Amsterdam-Noord 2 Opel Vivaro’s aan het Amsterdamse bedrijf Bennink Klimaattechniek. In totaal hebben ze de afgelopen jaren 25 bedrijfswagens bij Havik Auto gekocht. Alex Vrijhoef, hoofd boekhouding van Bennink Klimaattechniek zegt hierover: “Samen met Peter Ophoff, directeur/eigenaar van het bedrijf beheer ik het wagenpark. Voorheen kochten we de auto’s bij Havik Auto (voorheen Merel Auto), maar sinds een jaar of acht leasen we de auto’s bij SternLease. De samenwerking met Havik Auto en SternLease bevalt ons zeer goed.”

“SternLease maakt net als Havik Auto onderdeel uit van de Stern Groep. We bieden ‘one stop shopping’ voor onze relaties. Met het merk Opel streven we ernaar om van de klant een totaalklant te maken. We zorgen ervoor dat de klant de juiste beleving bij het merk aantreft. Het opnemen van Opel in het wagenpark van Bennink Klimaattechniek biedt vele voordelen. De aantrekkelijke aanschafprijs, complete uitrusting, lage onderhoudskosten en hoge restwaarde maken het zeer interessant”, aldus Gerard Weerd, verkoopadviseur van Havik Auto. Bennink Klimaattechniek heeft gekozen voor de Opel Vivaro. Een bedrijfswagen waarop je in elke situatie kunt rekenen. Gerard: “De stoere, brede wegligging, de markante grille, de hoge daklijn en de verzonken glasoppervlakken spreken duidelijke taal: de nieuwe Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren!” Havik Auto en SternLease wensen Bennink heel veel veilige kilometers toe.

SternLease
SternLease is de leasemaatschappij van Stern Groep N.V. Bij SternLease werken enthousiaste professionals met passie voor mensen en auto’s. Ze streven naar langdurige relaties met hun klanten. SternLease doet er alles aan u optimaal van dienst te zijn. Persoonlijk contact, korte en directe communicatielijnen, vaste contactpersonen en hoogwaardige automatisering.

Bennink Klimaattechniek
Bennink Klimaattechniek is een werktuigbouwkundig installatiebedrijf, gevestigd te Amsterdam. Opgericht in 1857 door de heer J.C. Bennink. Rond 1930 overgenomen door de familie Ophoff en heden in eigendom van de 3e generatie. Kenmerken van de organisatie zijn: flexibel en innovatief, waarbij de kwaliteit wordt gezien als waarborg voor de continuÔteit.

 

Meer nieuws...