10 december 2014

De nieuwe Opel Corsa

De Opel Corsa is tot op de dag van vandaag ťťn van de meest succesvolle modellen van Opel. En met de komst van de nieuwe Corsa wordt dit succes verder uitgebouwd.

De nieuwe Corsa heeft een volledig nieuw exterieur en interieur en is leverbaar met de meest luxe opties en talloze slimme functies. De uitgebreide veiligheidssystemen zijn op een innovatieve manier op elkaar afgestemd zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid en maximaal rijplezier. En met het IntelliLink multimedia-systeem blijft u eenvoudig verbonden met de digitale wereld en hoeft u niets te missen!

De nieuwe Corsa bewijst dat een compacte auto niet onderdoet voor auto’s uit het hogere segment. Toch is de nieuwe Corsa nog altijd even betaalbaar en dankzij innovatieve Duitse techniek zuiniger dan ooit. Direct bij lancering heeft u de keuze uit diverse benzine-en dieselmotoren. Ook de nieuwe 1.0 Direct Injection Turbo met 66kW (90pk) en 85kW (115pk) vermogen is direct beschikbaar.

Profiteer nu 5 jaar lang van 0% rente! Zo stapt u voordelig in de nieuwe Opel Corsa boordevol extra’s voor een vast maandbedrag zonder rente, 5 jaar lang!

Meer informatie

 

Meer nieuws...