16 april 2015

Opel KARL Edition al vanaf € 235,- per maand all in

Opels troef in A-segment heel bereikbaar door Opel Private Lease

◾Nieuwe Opel KARL nu ook met Opel Private Lease: vanaf € 235,- per maand, inclusief metallic lak
◾Aantrekkelijk: vijf deuren en plek voor vijf inzittenden
◾Standaard met onder meer airconditioning, ge´ntegreerde radio, cruise control, centrale vergrendeling met afstandsbediening en metallic lak

Opel is gestart met Private Lease. Een unieke formule die het voor particulieren mogelijk maakt om voor een vast maandbedrag een nieuwe Opel te rijden. De KARL – Opels nieuwe troef in het A-segment – staat daarmee al vanaf € 235,- per maand voor de deur. In dit bedrag zijn alle vaste kosten inbegrepen, zoals afleverkosten, afschrijving, onderhoud, motorrijtuigenbelasting en verzekering (met een laag eigen risico van slechts € 150,-). Alleen de brandstofkosten zijn nog voor eigen rekening.

Opel Private Lease is een slimme en betaalbare oplossing om een nieuwe Opel te rijden. Private Lease is zekerheid: geen onverwachte autokosten meer en altijd de mogelijkheid om aan het einde van de contractperiode weer in een nieuwe Opel te stappen, al dan niet met gebruikmaking van een nieuwe Private Lease overeenkomst. Bovendien is Private Lease aantrekkelijk voor wie van zijn werkgever een mobiliteitsbudget krijgt en zelf een auto kan kiezen.

Met Opel Private Lease is de nieuwe KARL Edition 1.0 ecoFLEX (55 kW/75pk) inclusief metallic lak ter waarde van € 12.070,-, al vanaf € 235,- per maand te rijden. De Opel KARL Cosmo 1.0 ecoFLEX (55kW/75pk) inclusief metallic lak van € 13.570,- komt via Private Lease op € 249,- per maand. Deze bedragen zijn inclusief BTW en gebaseerd op 10.000 kilometer per jaar over een periode van 48 maanden.

Rijke uitrusting

De Opel KARL Edition heeft een bijzonder rijke uitrusting. Behalve airconditioning, ge´ntegreerde audio met stuurwielbediening en centrale vergrendeling met afstandsbediening zijn er bijvoorbeeld ook elektrisch verstelbare buitenspiegels, cruise control, elektrisch bedienbare ramen vˇˇr en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel aanwezig. Bovendien is de Opel KARL een van de weinige modellen in het A-segment met vijf volwaardige zitplaatsen.

Complete zekerheid

Opel Private Lease behoort tot de compleetste leasevormen voor particuliere autorijders. In het maandbedrag zijn inbegrepen:
◾Afleverkosten
◾De maandelijkse afschrijving van de auto
◾Wegenbelasting
◾Regulier onderhoud
◾Reparatie
◾Banden
◾All-risk verzekering met een laag eigen risico (€ 150,-)
◾Rechtsbijstandverzekering
◾Inzittendenverzekering
◾Schadeherstel
◾Internationale hulpverlening 

 

Meer nieuws...