25 juni 2015

Opel Corsa 1.3 CDTi Easytronic 5-deurs nu ook met 14% bijtelling

Insignia 1.6 CDTi Country Tourer scoort met slechts 20% bijtelling

• Uniek: Ultrazuinige diesel met gerobotiseerde automaat ťn 14% bijtelling
• Vanaf nu ook lage bijtelling voor 5-deurs Corsa 1.3 CDTi
• Opel Insignia 1.6 CDTi Country Tourer nu ook met 20% bijtelling
• Business+ versies compleet met onder meer navigatie
• Opel OnStar standaard op Insignia 1.6 CDTi Country Tourer Business+

Opel biedt de nieuwe Corsa en de ruime en stoer ogende Opel Insignia Country Tourer nu in enkele zeer aantrekkelijke versies voor de zakelijke rijder. Het gaat om rijk uitgeruste Business+ versies met zuinige en toch krachtige dieselmotoren. In navolging van de 3-deurs versie scoort nu ook de zakelijk populaire Corsa 5-deurs 1.3 CDTi 14% bijtelling. De Insignia Country Tourer is nu ook extra aantrekkelijk met slechts 20% bijtelling. Ze zijn nu te bestellen en nog dit jaar leverbaar. Bij een tenaamstelling voor 1 januari 2016 profiteert de gebruiker nog maximaal vijf jaar van de lage bijtelling.

Corsa Easytronic 3.0
De nieuwe Opel Corsa met een ultrazuinige 1.3 CDTi dieselmotor met Start/Stop en een Easytronic 3.0 was al als 3-deurs leverbaar met 14% bijtelling. Nu geldt dit fiscale voordeel ook voor de 5-deurs uitvoering. De gunstige bijtelling is te danken aan een CO2-uitstoot van slechts 82 g/km. Er is een brandstofverbruik haalbaar van slechts 3,1 l/100 km gemiddeld. De lage emissiewaarde en een zeer gunstig brandstofverbruik staan pittige prestaties niet in de weg. De 1.3 CDTi is goed voor 70 kW (95 pk) en 190 Nm koppel.

Het lage verbruik is mede toe te schrijven aan het start-stopsysteem en de nieuwste generatie Easytronic, die standaard is bij de ultrazuinige Corsa 1.3 CDTi. De gerobotiseerde automaat met vijf versnellingen schakelt verrassend soepel en reageert adequaat op het gaspedaal. Een lage inwendige wrijving draagt bij aan de efficiency.

Corsa Business+
De Opel Corsa 1.3 CDTi Easytronic 3.0 Start/Stop 3-deurs is verkrijgbaar vanaf € 17.595,- (5-deurs vanaf € 18.195,-). Dat is de uitvoering Business+. Tot de uitrusting behoort onder meer het zeer uitgebreide IntelliLink-infotainmentsysteem, met onder meer Bluetooth-connectiviteit, een usb-poort, een touchscreen van 7-inch en voice control. De Corsa 1.3 CDTi is verder te leveren in de uitvoeringen Edition, Color Edition en Cosmo.

Insignia Country Tourer 1.6 CDTi
Naast de Opel Insignia 4-/5-deurs en de Sports Tourer is nu ook de Insignia Country Tourer verkrijgbaar met 20% bijtelling. Het stoere en avontuurlijke design gaat samen met een wat hogere zitpositie en de functionaliteit van een allround stationwagen. De lage bijtelling is mogelijk dankzij een nieuwe, fluisterstille en ultrazuinige 1.6 CDTi dieselmotor met Start/Stop en handgeschakelde zesversnellingsbak. De CO2 uitstoot bedraagt slechts 109 g/km. De 1.6 CDTi levert pittige prestaties dankzij een maximaal vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van maar liefst 320 Nm. Het is daarmee een van de krachtigste 1,6-liter turbodiesels van dit moment.

Country Tourer Business+ met Opel OnStar!
De Opel Insignia Country Tourer Business+ is er vanaf € 35.995,-. Tot de uitrusting behoren onder meer het nieuwe IntelliLink navigatiesysteem met 8” touchscreen, parkeersensoren, met leder bekleed stuurwiel, LED-verlichting en Electronic Climate Control. Daarnaast bevat deze versie standaard de nieuwe connectiviteits- en service-assistent, Opel OnStar. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld automatisch hulpdiensten als de airbags worden geactiveerd. Ook biedt het 24/7 toegang tot hulp en assistentie, zoals voertuigdiagnose of het downloaden van bestemmingen in het navigatiesysteem. Met OnStar fungeert de Opel Insignia zelfs als een 4G LTE mobiele Wi-Fi hotspot. Tegelijkertijd kunnen tot wel zeven mobiele apparaten worden gekoppeld. De eerste 12 maanden kunnen klanten gratis kennismaken met de Opel OnStar-diensten, inclusief de Wi-Fi-verbinding.

 

Meer nieuws...