25 augustus 2015

Dit evenement met bijbehorende actie is helaas verlopen.

The Big Event bij Havik Auto

 
Wij maken het kopen van een nieuwe auto nu wel heel aantrekkelijk. Tijdens onze spectaculaire show The Big Event, van 7 tot en met 12 september, krijgt u € 2.000,- extra inruilwaarde op alles wat rolt en rijdt. Van driewielers tot kinderwagens, van skateboards tot speelgoedauto’s, van knikkers tot grasmaaiers, van bowlingballen tot biljartballen. Naast de extra inruilwaarde krijgt ťťn ieder die een nieuwe Opel koopt voor
€ 500,- gratis brandstof en mag men voor €250,- aan Opel-accessoires uitkiezen.

“The Big Event strijkt in september 2015 ook in ons land neer”, vertelt Martijn Zwart, merkverantwoordelijke Opel bij Havik Auto. “Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Het zal een drukte van belang worden in onze showrooms.”  Via www.opel.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 7 tot en met 12 september verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij ons inruilen.

Kans op mooie prijzen
Mensen die met de inruil-waardecheque bij ons komen, krijgen bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan onze The Big Event Roulette. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen, zoals tickets voor Feyenoord – Ajax, een accessoire-cheque ter waarde van € 500,-, een set winterbanden, een jaarabonnement op AutoWeek en een weekendje weg.”

Gratis brandstof
Voor de € 500,- brandstof verstrekt Wander aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-klanten voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.

Bekijk hier alvast onze Huis aan Huis krant met alle exclusieve aanbiedingen!

 

 

Meer nieuws...