16 oktober 2015

Dit evenement met bijbehorende actie is helaas verlopen.

Nationale Opel Testdag

Op zaterdag 7 november is de landelijke Opel Testdag. Is uw Opel winterklaar? Check het tijdens de Nationale Opel Testdag! Op zaterdag 7 november bent u welkom voor een gratis controle van 18 punten. Ook bieden wij u een aantrekkelijke korting op het Opel Winterplan certificaat. En terwijl uw auto op de brug staat kunt u in onze showroom een gratis oogtest van Pearle Opticiens laten doen en bewondert u meteen de gloednieuwe Opel Astra.

Bent u verhinderd op 7 november? Geen nood. De actie loopt 2 weken, dus u kunt uw auto en uw ogen tot en met 21 november laten testen. Alles bij elkaar een sterk staaltje Opel.

Nationale Opel Testdag Nationale Opel Testdag
Wij controleren uw Opel op onder meer remmen, schokdempers, koppeling, accu, koelsysteem, banden, kachelradiateur, uitlaat en verlichting.
 
Nationale Opel Testdag Nationale Opel Testdag
myOpel leden kunnen voor slechts € 19,50 het Opel Winterplan certificaat aanschaffen. Daarmee heeft u tot 1 april 2016 garantie op 11 wintergevoelige onderdelen van uw Opel. Nog geen myOpel lid? Schrijf u direct in op myOpel.nl
 
Nationale Opel Testdag Nationale Opel Testdag
Naast een goede Opel zijn ook goede ogen van belang voor uw verkeersveiligheid. Daarom bieden wij u, in samenwerking met Pearle Opticiens, op 7 november een
gratis oogtest aan.

 

Meer nieuws...