20 november 2015

CSU Noordwest Winterbanden Wisseldagen bij Havik AutoAfgelopen weken waren de 1ste CSU Noordwest Winterbanden Wisseldagen bij Havik Auto Amsterdam.

Uitgangspunt was om ervoor te zorgen dat alle berijders van een CSU auto tijdig de winterbanden gemonteerd kregen. Als de temperatuur onder de 7 graden komt zijn winterbanden beter voor het brandstofverbruik (zuiniger) en zorgen de banden voor een stuk veiligheid.

Op dit moment zijn er reeds 31 voertuigen naar Havik Auto in Amsterdam Noord gegaan, alwaar de auto's van winterbanden werden voorzien en gecontroleerd op schades door SternSchade. Tevens werd de olie, koelvloeistof, water en verlichting gecontroleerd. Ook zijn alle auto’s na installatie door de wasstraat gegaan. Iedere berijder heeft van Havik Auto een winterpakket ontvangen voor o.a. het ijsvrij maken van ramen en sloten. Eventuele kleine (parkeer)schades werden door SternSchade direct hersteld.

De komende week worden de laatste voertuigen voorzien van banden, check, wasbeurt en controle op schades.

"Voor een 1ste keer zijn we zeer tevreden over de uitvoering en de medewerking van de berijders en van Havik Auto en SternSchade. In het voorjaar van 2016 zullen wij wederom 1 of meerdere dagen organiseren waar we de winterbanden gaan omruilen voor zomerbanden en zal wederom een controle van de auto’s plaatsvinden." Aldus de heer Ronald Boom, CSU.

 

 

Meer nieuws...