7 maart 2016

         

Twee Movano's voor Firma H. Kuit & Zoon B.V. 

 

Vandaag heeft Havik Auto Wormerveer twee splinternieuwe Opel Movano’s afgeleverd aan de Firma H. Kuit & Zoon B.V. uit Oostzaan. Deze Movano’s zijn voorzien van de zeer efficiŽnte 2.3 CDTi Bi-Turbo motor met DPF roetfilter, wat een zeer laag brandstofverbruik te weeg brengt. Verder zijn de Movano’s van alle gemakken voorzien, zoals airco, cruise control, radio met bluetooth, chauffeursstoel met armleuning, kortom een zeer complete werkplek voor de bestuurder. Binnenkort worden er nog drie Opel Bedrijfswagens afgeleverd aan de Firma Kuit, zodat het wagenpark weer up to date is. Havik Auto wenst de bestuurders alvast veel veilige kilometers toe.

Opel Movano. No job too big.
Voor de Opel Movano is 'No Job Too Big'. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Opel Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren. Dit wordt gedaan met zeer zuinige dieselmotoren die nu al voldoen aan de Euro6 norm en natuurlijk allemaal standaard zijn voorzien van een diesel roetfilter (DPF).

H. Kuit & Zoon B.V.
H. Kuit & Zoon B.V. is een vertrouwd adres voor al uw loodgieters- en installatiewerkzaamheden. Het bedrijf bestaat sinds 1924 en is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 10 medewerkers.
H.Kuit & Zoon B.V. werkt met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van het team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van loodgieters- en fitterswerk, installatie van sanitair, dak werkzaamheden, zink en lood, riolering en legionella preventie.
H.Kuit & Zoon B.V. streeft ernaar om al hun werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Meer informatie over H. Kuit & Zoon B.V. kunt u vinden op www.kuitbv.nl.

 

            

Meer nieuws...