11 april 2016

Mevrouw Kingma al 45 jaar trouwe klant bij Opel in Alkmaar

Foto: links Richard Koster, Vestigingsmanager Havik Auto Alkmaar, met rechts mevrouw Kingma.

Mevrouw Kingma, was afgelopen vrijdag 8 april precies 45 jaar klant bij Opel in Alkmaar. Richard Koster, Vestigingsmanager bij Havik Auto vond dit jubileum dť ideale kans om mevrouw Kingma te verrassen met een bezoek en een bos bloemen.

“Klanttevredenheid staat bij ons al jarenlang hoog in het vaandel en daar is mevrouw Kingma met haar 45 jaren als vaste klant het grote voorbeeld van. Ze onderhoudt haar auto niet alleen trouw bij ons, daarnaast heeft ze in die 45 jaar al 8 Opels bij ons gekocht.”, aldus Richard Koster.

In 1971 kocht mevrouw Kingma haar eerste nieuwe Opel in de kleur beige voor 6.000 gulden, dat deed zij bij Garage Met aan de Frieseweg, destijds de Opel dealer van Alkmaar en omstreken. Tegenwoordig is het merk Opel ondergebracht bij Havik Auto aan de Helderseweg 52, een professionele organisatie waarbij u niet alleen terecht kan voor onderhoud en aanschaf van uw nieuwe Opel, maar ook voor de aanschaf van een occasion. Havik Auto heeft tegenwoordig namelijk ook een occasioncentrum met verschillende merken en kan ruim 120 jong gebruikte occasions direct uit voorraad leveren!

Meer nieuws...