29 april 2016

Lederen bekleding leverbaar voor Opel Vivaro


Alba Automotive opgenomen in kwaliteitsprogramma Opel Certified Conversions

• Eco-lederen bekleding duurzaam en comfortabel
• Tweejarige garantie blijft volledig van kracht

Opel Bedrijfswagens hecht veel waarde aan maatwerk en kwaliteit. Daarom is de Opel Vivaro vanaf nu ook leverbaar met lederen stoelbekleding van Alba Automotive. Deze bekleder is gevestigd in Amsterdam en is al meer dan twintig jaar dť specialist op het gebied van hoogwaardige lederen auto-interieurs. Alba Automotive is opgenomen in het kwaliteitsprogramma Opel Certified Conversions. Dat betekent dat de producten van Alba Automotive voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van Opel Bedrijfswagens. De lederen stoelbekleding in de Opel Vivaro beschikt dan ook over twee jaar garantie.

Duurzaam en veilig
Het comfortabele eco-leder dat Alba Automotive gebruikt voor de stoelen van de Opel Vivaro is bij uitstek geschikt voor toepassing in bedrijfsvoertuigen, omdat het bestand is tegen intensief gebruik. De producten van Alba Automotive voldoen aan strenge milieu- en veiligheidseisen - het bedrijf heeft door de T‹V airbag tests laten uitvoeren en hiervoor certificering ontvangen.

Maatwerk en een ruime keuze aan mobiliteitsoplossingen zijn belangrijke kernwaarden voor Opel Bedrijfswagens, dat continu op zoek is naar nieuwe ombouwspecialisten om het Opel Certified Conversions-programma verder uit te breiden.

Meer nieuws...