31 mei 2016

Dit evenement met bijbehorende actie is helaas verlopen.

 

Private Lease week bij Havik Auto

Unieke actie met LeasePlan en Albert Heijn

Van 30 mei tot en met 5 juni is het Private Lease-week bij ons in de showroom! Samen met LeasePlan en Albert Heijn bieden we, een week lang, maar liefst vijf Opel-modellen aan tegen zeer scherpe tarieven. Van de sportieve en compacte Opel KARL tot en met de nieuwe Opel Astra Sports Tourer, Auto van het Jaar 2016.

De scherpe tarieven die LeasePlan aanbiedt gedurende de actieweek zijn:

- Opel KARL 1.0 Edition vanaf € 179*
- Opel Corsa 1.4 Edition (5-deurs) vanaf € 199*
- Opel ADAM 1.0T Unlimited vanaf € 239*
- Opel Astra 1.0T Edition (5-deurs) vanaf € 329*
- Opel Astra 1.0T Edition Sports Tourer vanaf € 349*

Naast de standaarduitrusting met onder meer airconditioning en geÔntegreerde radio, zijn de auto’s ook in een extra luxe uitvoering verkrijgbaar tegen een kleine meerprijs.

Zorgeloos rijden voor een all-in prijs. U hoeft alleen nog zelf te tanken!
Binnen het Private Lease-contract biedt LeasePlan zorgeloos rijden met een vast tarief inclusief wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden, verzekering en pechhulp. Dit onder het Keurmerk Private Lease en met de mogelijkheid van tussentijdse opzegging van het leasecontract bij bijzondere omstandigheden, zonder extra kosten. Meer informatie vindt u hier.

Voor proefrijden en het bekijken van de overige modellen uit het aanbod bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom!

Heeft u deze week uw boodschappenlijstje al gemaakt?
Zet een Opel erbij en maak kans op een jaar gratis rijden in een Private Lease Opel KARL!

Als u in de actieweek van 30 mei tot en met 3 juni een Opel op uw boodschappenlijstje hebt staan en u wordt in een willekeurige stad als eerste gespot door een Radio 538 reporter, dan wint u een jaar lang Private Lease rijden in een Opel KARL!

Vijf dagen lang worden er overal in Nederland boodschappenlijstjes gecheckt, en vijf keer is een Opel KARL te winnen! Via Radio 538 worden er elke dag hints gegeven welke regio bezocht wordt en krijgt de luisteraar meer informatie over de stad of het dorp waar de Radio 538 reporters naar af zijn gereisd.

Deze ludieke actie wordt door LeasePlan georganiseerd om de exclusieve samenwerking met Opel en Albert Heijn te vieren.

* Vanafprijs per maand bij een contract van 60 maanden en 10.000 km per jaar.
De Opel modellen zijn gedurende de actieperiode vanaf 30 mei t/m 5 juni 2016 exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Zolang de voorraad strekt.

Meer nieuws...