3 juni 2016

Ook Havik Auto Wormerveer wederom RMax gecertificeerd

Foto: het team van Havik Auto Wormerveer krijgt het certificaat uitgereikt door de heer Brusik (Districtmanager Aftersales GM, geheel links).

In navolging van vestiging Alkmaar werd ook in Wormerveer onlangs door Opel Nederland een audit uitgevoerd voor de certificering van Rmax. Ook Wormerveer doorliep deze audit wederom zeer goed wat resulteerde in een uitreiking van het certificaat. Het certificaat is uitgereikt door de heer Brusik, Districtmanager Aftersales GM Nederland.

RMax is gebaseerd op de Japanse ‘Kaizen’ werkwijze waarbij onderlinge samenwerking, het terugdringen van in-efficiency en een effectieve werkstructuur centraal staan. Maximale aandacht voor de klant in combinatie met een volledige en uitmuntende dienstverlening, moet er voor zorgdragen dat de omzetten in zowel sales als aftersales in de toekomst kunnen worden vergroot.

“Het RMax project is in de afgelopen jaren in samenwerking met Opel Nederland en JMA Consultants opgezet en uitgevoerd. Wij hebben het proces goed kunnen implementeren in onze eigen werkwijze en aansturing. Dit heeft geresulteerd in een prachtige waardering. RMax: een tevreden klant, is een klant die terugkomt en blijft terugkomen." Aldus Bart van Werkhoven (Service Manager bij Havik Auto Wormerveer).

Meer nieuws...