6 juni 2016

Dit evenement is helaas verlopen.

Havik Auto aanwezig bij Bourgondisch Bergen! Komt u ook?

 

Deze maand is Havik Auto sponsor bij Bourgondisch Bergen van vrijdag 17 t/m zondag 19 juni 2016. Wij willen u graag uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

"Bij Bourgondisch Bergen zal Havik Auto aanwezig zijn met o.a. de nieuwe Opel Astra Sports Tourer, de nieuwe aanwinst van Opel. Een auto met inspirerende technologie en een design dat even geweldig is. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje informeren wij u graag over onze producten en diensten," aldus Richard Koster, Vestigingsmanager van Havik Auto Alkmaar.

Bourgondisch Bergen
De 5de editie van Bourgondisch Bergen is weer drie dagen genieten rondom de RuÔnekerk in Bergen. Dit jaar met nog meer entertainment met o.a. Maan (Winnares The Voice), Karel Kraayenhof en extra uitbreiding van Lifestyle en Beleving stands. De organisatie en alle deelnemers staan weer garant voor een sfeer- en smaakvol Bourgondisch Bergen!

Meer informatie: www.bourgondischbergen.nl.

De vouchers voor dit evenement kunt u enkel nog bestellen via http://bourgondischbergen.nl/tickets.

Kom genieten van culinaire hoogstandjes, drinks, livemuziek en neem een kijkje bij onze Havik Auto Opel stand. U bent van harte welkom!
 

Meer nieuws...