21 juli 2016

Stado Betonbouw “goed op weg”

Afgelopen jaar is Stado Betonbouw flink gegroeid en is bijna het volledige wagenpark vervangen door nieuwe Opel bedrijfswagens via Havik Auto, de Opel dealer voor Noord Holland. Stado Betonbouw heeft gekozen voor de Opel Bedrijfswagens vanwege de rijeigenschappen, lage kilometerkostprijs en de service van Havik Auto. Afgelopen week heeft Stado Betonbouw drie nieuwe Opel Vivaro’s en een Opel Combo kant en klaar en met opvallende bestickering in ontvangst genomen van Havik Auto.

Stado Betonbouw
Stado Betonbouw is een toonaangevend en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van betonbouw. Sinds de oprichting in 1999 heeft het bedrijf zich sterk ontwikkeld en heeft het zich inmiddels geprofileerd en gepositioneerd als betrouwbare partner, die graag meedenkt met haar opdrachtgevers.
Stado Betonbouw beschikt over de alle nodige expertise en technische middelen binnen het brede door haar geboden dienstenpakket. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, met een nuchtere Noord-Hollandse visie en hands-on mentaliteit wordt dagelijks gewerkt aan talloze projecten verspreid door het hele land.

Havik Auto
Havik Auto, officieel Opel dealer, is met meerdere vestigingen altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streven zij naar een langdurige relatie en duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. Het merk Opel staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die, samen met klantentevredenheid, bij Havik Auto dagelijks worden nagestreefd.

 

Op de foto: Patrick Stam en Peter Dol van Stado Betonbouw B.V. nemen de sleutels in ontvangst van Erik Manshanden van Havik Auto.

Meer nieuws...