12 september 2016

Interflame verder met Opel

(Foto: Erik Manshanden (links) overhandigt de sleutels aan Rob HŲlzken van Interflame.)

Interflame Brandbeveiliging en Opleidingen uit Heerhugowaard heeft vorige week een nieuwe Opel Vivaro Sport in ontvangst genomen van Havik Auto Alkmaar. Om de werkzaamheden zo goed en efficiŽnt mogelijk uit te voeren heeft Havik Auto de Vivaro, in samenwerking met SternTec Bedrijfswageninrichting, met een Flexmo laadruimte-inrichting uitgevoerd.

“Rob HŲlzken werkt geruime tijd bij Interflame en is de service- en keuringsspecialist voor alle blusmiddelen. Als blijk van waardering mocht hij in goed overleg zijn voorkeuren aangeven voor deze maatwerkinrichting van Sterntec. Hij moet er immers elke dag mee werken.” Aldus Hans Weder, directeur/eigenaar van Interflame.

Erik Manshanden, Accountmanager bij Havik Auto: “Interflame heeft eerder een Opel Combo bij ons gekocht en voor deze Vivaro hebben we een complete aflevering met diverse (Stern) bedrijven geregeld. MOS Reclame heeft de belettering verzorgd. De Flexmo bedrijfswageninrichting is gemaakt van licht, maar sterk materiaal. Het gaat lang mee en is getest volgens strenge eisen. De inrichting is volledig op maat te maken.”

Interflame ondersteunt en traint organisaties bij het effectiever omgaan met risico’s. Zo verzorgt Interflame BHV en EHBO cursussen, opleidingen voor VCA, crisismanagementtrainingen. Verder bent u bij Interflame ook aan het juiste adres voor de verkoop en periodieke keuringen van blusmiddelen en brandhaspels.

Meer nieuws...