5 december 2016

Havik Auto breidt zijn vestigingen uit

Vanaf 1 januari 2017 breiden we ons Havik Auto netwerk uit. Onze Wander vestigingen in Assen en Groningen gaan dan net als Havik Auto Haren verder onder de naam ‘Havik Auto’. Havik Auto maakt onderdeel uit van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie.

De naamswijziging van Wander naar Havik Auto is het gevolg van het doorlopen van een proefperiode onder de naam Wander. De bedrijven doen het goed en daarmee hebben ze zich gekwalificeerd om opgenomen te worden in de Stern methodiek van 5 letterige vogelnamen. Dit betekent dat Stern zich nu definitief in het noorden vestigt en dus blij is met deze bedrijven.

Onze merken
Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streven wij naar een langdurige relatie en duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. Onze merken staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die, samen met klantentevredenheid, bij Havik Auto dagelijks worden nagestreefd.

Onze merken in Noord-Nederland:
• Assen: Kia/Opel/Mitsubishi.
• Groningen: Opel/Kia.
• Haren: Opel service/universeel.

Mobility Matters
Wij hebben ons in de autobranche ontwikkeld tot een begrip in mobiliteit. Kernfactoren voor succes zijn: een zeer breed pakket aan diensten en het vermogen om klantwensen te vertalen naar marktoplossingen. Wij hechten in onze dienstverlening dan ook grote waarde aan het persoonlijk contact met onze relaties. Wij streven er dagelijks naar om van de klant een totaal-klant te maken. Wij zorgen ervoor dat u als klant de juiste beleving bij het merk aantreft. Naast de aanschaf is ook het beheer van alle facetten zeer professioneel aanwezig. Van onderhoudscontract tot full operational lease, tijdelijke verhuuroplossingen, financiering, verzekering ťn professioneel schadeherstel bij calamiteiten. Voor de klant ťťn aanspreekpunt waar alles geregeld wordt.

Klanttevredenheid
Klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit, want u mag van ons het allerbeste verwachten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en in onze showrooms kunt u alle modellen van onze merken bewonderen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Mocht u het onderhoud of reparatie van uw auto door ons laten uitvoeren, dan wordt u altijd vooraf geÔnformeerd over de te verwachten kosten. Uiteraard werken alleen gespecialiseerde monteurs aan uw auto.

Meer nieuws...