17 februari 2017

Derde Opel Movano voor Edison Express

Edison Express uit Alkmaar is onlangs de weg opgegaan met de derde Opel Movano in hun wagenpark. De vierde Movano is onderweg en wordt naar verwachting eind februari afgeleverd door Havik Auto.

“Deze week de Movano met Citybox inclusief laadklep aan Kitty Volkers mogen afleveren, dit in collegiale samenwerking met Middelbeek Lease,” meldt Erik Manshanden, Accountmanager Havik Auto te Alkmaar. “Edison Express biedt een uitgebreide dienstverlening met koeriers- en pakketdienst en werken in opdracht van diverse grote bedrijven zoals o.a. DHL en TNT Express. De Opel Movano is voor dit werk uitermate geschikt. Edison Express is al jaren vaste klant bij Havik Auto met een totaal wagenpark van acht bedrijfswagens, waaronder vanaf eind februari de vierde Opel. Het goede nieuws is dat zelfs een vijfde Movano deze week is besteld. Havik Auto wenst Edison Express vele plezierige en veilige kilometers!”

Edison Express is een koeriersdienst met vestigingen in Alkmaar en Nijmegen. Niet alleen voor post, pakketten en documenten kunt u op hen rekenen, ook voor pallets, geneesmiddelen of (vergeten) mobiele telefoons staan de koeriers voor u klaar.


Foto: Kitty Volkers (Edison Express) met rechts Erik Manshanden (Havik Auto).

Meer nieuws...