21 maart 2017Productie nieuwe Opel Insignia van start.

Eerste Insignia van de band gerold in RŁsselsheim.


Het eerste productie-exemplaar van de nieuwe Insignia Grand Sport is van de productielijn gerold in de Opel-fabriek in RŁsselsheim. “We hebben lang uitgekeken naar ons nieuwe vlaggenschip. Dit is een belangrijke dag voor Opel”, zegt Opel CEO Karl-Thomas Neumann tijdens de officiŽle productiestart van de tweede generatie van de Opel Insignia.

Het eerste exemplaar is een Opel Insignia Grand Sport in de kleur Abalone White met 170 pk. “De nieuwe Insignia is essentieel in ons modellenoffensief, waarmee we alleen al dit jaar zeven nieuwe modellen introduceren”, zegt Neumann.

Talrijke veiligheidssystemen
De nieuwe Opel Insignia is afhankelijk van de uitvoering tot wel 200 kilogram lichter dan zijn voorganger. Hij is ook lager en ruimer met een elegant en atletisch design. De nieuwe Insignia is voorzien van talrijke rijassistentiesystemen die de veiligheid verhogen en het rijden ontspannener en comfortabeler maken. Enkele voorbeelden zijn de adaptieve cruisecontrol (ACC), actieve rijstrookassistentie en de tweede generatie IntelliLux LED Matrix-verlichting.

Vanaf komende zomer bij dealer
Vanaf de komende zomer staat onze nieuwe Insignia bij de Opel-dealers. De Insignia Grand Sport is leverbaar vanaf € 33.695,- en de Insignia Sports Tourer vanaf € 34.945,-.

Meer nieuws...