3 oktober 2017

Opel Astra verkozen tot Zakenauto van het jaar 2018 

Opel Astra en Astra Sports Tourer geprezen om “businessclass-kwaliteiten”


Vakjury: “Opel Astra is auto uit betaalbare middenklasse-segment met businessclass-kwaliteiten”
• Speciaal ‘Zakenauto van het Jaar 2018’-pakket voor Opel Astra Business Executive
• Opel Astra 5-deurs Business+ zakelijk vanaf € 339,- exclusief BTW per maand via Opel Leasing

De Opel Astra en Astra Sports Tourer zijn uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2018. Volgens de vakjury onderstreept de nieuwe Astra dat het betaalbare middenklasse-segment ook businessclass-kwaliteiten in huis kan hebben. Met name de Astra Sports Tourer valt dankzij extra ruimte, rijdynamiek en aantrekkelijk design in de smaak bij lease-, fleet- en andere zakelijke rijders.

Praktijkprijs
De Zakenauto van het Jaar is een praktijkprijs. Deelnemende auto’s moeten zich op alle terreinen in het dagelijks gebruik bewijzen, zeker als het gaat om kosten. Ook op dat gebied maakt de Astra volgens de Zakenauto van het Jaar-vakjury indruk. Daarnaast doet de Astra qua rijervaring niet onder voor een model uit een hogere klasse en levert Opel geavanceerde, sterke en toch ook zuinige motoren die zakelijke gebruikers doorgaans verwachten.

De vakjury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen in Nederland (LeasePlan, Athlon Car Lease, Alphabet en Arval), vertegenwoordigers van grote fleetowners (BAM Groep, Siemens, Enexis en CapGemini), onafhankelijke lease-experts en ervaren vakjournalisten.

Peter Brouwer, hoofdredacteur van vakblad Automobiel Management, is voorzitter van de Zakenauto van het Jaar-award. ““Verrassend geavanceerde techniek wordt betaalbaar gemaakt of zelfs standaard geleverd”, stelt Brouwer. “Ook met een wat smallere beurs kunnen zakelijke rijders zodoende profiteren van hoogwaardige comfort- en veiligheidstechniek. Een misschien minder bekend voorbeeld is de aandacht van Opel voor speciale comfort-gezondheidsstoelen. Zoiets verwacht je eerder in een veel hoger segment van de zakenautomarkt.”

Speciale ‘Zakenauto van het Jaar 2018’-uitvoering
Ter gelegenheid van het winnen van de titel ‘Zakenauto van het Jaar 2018' introduceert Opel het speciale ‘Zakenauto van het jaar 2018’-pakket voor de Astra Business Executive-uitvoering. Voor een meerprijs van slechts € 999,- krijgt de koper het intelligente IntelliLuxģ LED matrix verlichtingssysteem inclusief automatische grootlichtassistent. Ook een winterpakket met verwarmbare voorstoelen en een stuurwiel met verwarmingsfunctie behoort tot dit speciale zakelijke pakket. Indien de koper lederen bekleding bestelt, kost het ‘Zakenauto van het jaar 2018’-pakket € 749,- omdat stoel- en stuurwielverwarming standaard is inbegrepen bij lederen bekleding.

De Opel Astra 5-deurs Business+ is er zakelijk vanaf € 339,- exclusief BTW per maand via Opel Leasing.    

Meer nieuws...