7 maart 2018

Opnieuw RMax certificaat voor Alkmaar en Wormerveer 

In navolging van vorige jaren is bij Havik Auto vestigingen Alkmaar en Wormerveer onlangs door Opel Nederland een audit uitgevoerd voor de certificering van RMax. Beide vestigingen doorliepen deze audit wederom zeer goed wat opnieuw resulteerde in een uitreiking van het certificaat. Het certificaat is uitgereikt door de heer Bennie Polinder (Aftersales Process Improvement Manager GM Nederland.)

“Het RMax project is in de afgelopen jaren in samenwerking met Opel Nederland en JMA Consultants opgezet en uitgevoerd. Wij hebben het proces goed kunnen implementeren in onze eigen werkwijze en aansturing. De toetsing gaat over het gehele jaar 2017. Dit heeft geresulteerd in wederom een prachtige waardering. Vestiging Alkmaar heeft zelfs de eerste plaats van Nederland behaald," aldus een trotse Sasja Bakker (Aftersales Manager Havik Auto Noord-Holland).

RMax is gebaseerd op de Japanse ‘Kaizen’ werkwijze waarbij onderlinge samenwerking, het terugdringen van in-efficiency en een effectieve werkstructuur centraal staan. Maximale aandacht voor de klant in combinatie met een volledige en uitmuntende dienstverlening, moet er voor zorgdragen dat de omzetten in zowel sales als aftersales in de toekomst kunnen worden vergroot.

RMax: Een tevreden klant, is een klant die terugkomt en blijft terugkomen.

Foto's: de teams van Alkmaar (links) en Wormerveer krijgen het certificaat uitgereikt door de heer Bennie Polinder (GM Nederland).

Meer nieuws...