30 maart 2018

Opel maakt Private Lease persoonlijk met Bepaal 't Zelf Lease.

Je kunt in dit land kiezen uit meer dan 30 chocopasta’s… Uit honderden mobiele abonnementen… Maar als je een auto wilt ‘private leasen’, is de keuze opeens een stuk kleiner. Best gek vinden wij bij Opel, in een land waar we zo op onze vrijheid gesteld zijn. En het liefst zelf bepalen hoe we ’t willen.

Daarom introduceert Opel: Bepaal 't Zelf Lease.

En daarmee krijg je opeens veel meer mogelijkheden om een auto te leasen, precies zoals jij ’t wilt. Je kunt namelijk zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand ťn van alles zelf bepalen!

Dit zijn de belangrijkste voordelen:

 • Je bepaalt zelf welk model je wilt rijden. Je kiest zelf de uitvoering, de kleur of eventuele andere opties.
 • Je bepaalt zelf hoe lang het contract loopt en hoeveel kilometers je per jaar wilt rijden. De looptijd en het aantal kilometers kun je zelfs tussentijds nog aanpassen. Naar boven en naar beneden.
 • Je kunt je eigen auto inruilen voor een goede prijs en ontvangt het bedrag cash op je rekening. Geen rompslomp met je huidige auto. Wij geven een goede inruilprijs en zetten het bedrag pinklaar op je rekening.
 • Ga je je Opel alleen rijden of rijdt de hele familie erin? Jij mag 't zeggen. De verzekering is dus ook geregeld als iemand anders je Opel bestuurt. Met jouw toestemming en een geldig rijbewijs natuurlijk!
 • Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor alles wat met je auto te maken heeft. Je kiest voor een uniek eigen en persoonlijk leasecontract uitgevoerd via Opel Leasing.
 • Alle kosten zijn inbegrepen. Alleen de brandstof betaal jezelf.


De volgende kosten zijn inbegrepen:
 1. Motorrijtuigenbelasting
 2. Kosten van reparatie en regulier onderhoud
 3. Wettelijke Aansprakelijkheids verzekering
 4. Casco-verzekering
 5. Ongevallen inzittenden verzekering
 6. Rechtsbijstandverzekering
 7. Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland

⟩⟩ Bekijk de actie

Meer nieuws...