20 april 2018

Van Vuuren Elektrotechniek in het nieuw


Afgelopen maandag 16 april heeft Van Vuuren Elektrotechniek vier maal een nieuwe Opel Vivaro afgeleverd gekregen. De overhandiging werd gedaan door Havik Auto (Erik Manshanden), in samenwerking met Pure Lease (Sander van Rijnsoever). De heer Harold van Vuuren nam de sleutels in ontvangst. 

De vier voertuigen werden op locatie in Beverwijk afgeleverd. Met de opvallende geel gekleurde Vivaro’s kunnen de werknemers weer veilig op pad. De Vivaro heeft een comfortabele cabine en een ruime laadruimte maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar. De Vivaro’s zijn praktisch ingericht, zuinig en voorzien van reflecterende striping op de achterkant. 

Van Vuuren Elektrotechniek, opgericht in 1925, is een veelzijdig middelgroot installatiebedrijf met werkzaamheden in alle facetten van de elektrotechniek en Infratechniek op het gebied van Openbare- Terreinverlichting en Verkeersregelinstallaties.. Ze zijn daardoor in staat in alle opzichten te adviseren, bij te staan, te realiseren en te onderhouden.

Havik Auto wenst Van Vuuren Elektrotechniek vele veilige kilometers!
Meer nieuws...