Opel Certified Conversions: op- en ombouw bedrijfswagens

Sinds jaar en dag werkt Opel Bedrijfwagens nauw samen met verschillende ombouwspecialisten om aan de groeiende vraag naar maatwerk te kunnen voldoen. Met de introductie van het Opel Certified Conversions programma tilt Opel de samenwerking naar een hoger plan.

Geselecteerde ombouwspecialisten beschikken na het positief doorlopen van een uitgebreid certificeringsproces over de officiŽle fabrieksgoedkeuring van Opel bedrijfwagens en worden opgenomen in het Opel Certified Conversions programma.

Door ons krachtige aanbod en de nauwe samenwerking met (inter)nationale ombouwspecialisten profiteert u van de volgende voordelen:

• De ombouw van uw Opel Bedrijfswagen wordt geheel volgens officiŽle fabrieksvoorschriften gebouwd.
• De ombouw voldoet aan alle wettelijke kwaliteitseisen.
• U krijgt minimaal 2 jaar garantie op uw Opel Bedrijfswagen ťn de ombouw.
• U kunt profiteren van een landelijk dekkend service netwerk.
• U kunt vertrouwen op het juiste mobiliteitsadvies.

Het Opel Certified Conversions programma bestaat uit de volgende ombouw specialisaties:

Koelauto's

Opel Bedrijfswagens biedt volledig uitgeruste koelauto’s aan op basis van de Combo, Vivaro en Movano. De auto’s worden omgebouwd door Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V. Voor de isolatie maakt Webasto gebruik van modelspecifieke isolatiepakketten van Winter KŁhlfahrzeuge. Deze pakketten worden gemaakt met behulp van mallen, voor een perfecte 100% waterdichte pasvorm en een zeer gladde afwerking.

Autotransporter

Op basis van Opel Movano Chassis Cabine bouwt Tijhof Autotransportsystemen BV lichtgewicht autotransporters die de specifieke voordelen van de Opel Movano Chassis Cabine versterken. De grotendeels aluminium opbouw behelst onder meer een circa 5,30 meter lang plateau voorzien van oprijplaten en een kogelkoppeling ten behoeve van een aanhanger.

Tijhof Autotransportsystemen - Autotransporter. toon HTML-versie van het document

Gesloten Laadbak

De Movano wordt door cityBOX voorzien van een lichtgewicht, polyester laadbak met vlakke wanden die zeer geschikt zijn voor het aanbrengen van belettering. De hoge bouwkwaliteit en het duurzame karakter van polyester zorgen ervoor dat de laadbak tegen een stootje kan en de geÔntegreerde ladingzekering biedt optimale bescherming van de lading.

CityBOX - Gesloten laadbak. toon HTML-versie van het document

Dubbele Cabine

De Dubbele Cabines van Snoeks Automotive bieden de ideale combinatie voor veilig, comfortabel en praktisch vervoer van personen en goederen in zowel de Opel Vivaro (max. 6 personen i.c.m. 4m≥ laadvolume) als in de Opel Movano (max. 7 personen i.c.m. 12m≥ laadvolume).

 

Glasresteel

Het Euroborn glasresteel wordt aangeboden in samenwerking met Van Den Born Carrosserie en maakt het vervoer van glas en kozijnen makkelijker en veiliger. Door te werken met lichtgewicht materialen (geanodiseerde aluminium profielen) behoudt u veel laadvermogen waardoor ook het vervoer van zwaardere glasplaten en kozijnen moeiteloos verloopt.

Van den Born Carrosserie - Glasresteel. toon HTML-versie van het document

Open Laadbak
De ERGO Open Laadbak van Van Den Born Carrosserie biedt een breed scala aan transportmogelijkheden. Iedere Open Laadbak wordt dan ook op maat naar de specifieke wensen van de klant geproduceerd. De Open Laadbak bestaat standaard uit een stalen frame en de onderbouwscharnieren en inbouwsluitingen zorgen voor een eenvoudige bediening en correcte sluiting.

Kipper

De robuuste Kipper is een kippende laadbak waarmee ladingen gemakkelijk te lossen zijn. In samenwerking met Van den Born is de ERGO Kipper leverbaar als achterwaartse Kipper of als driezijdige Kipper. Veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak zijn slechts een paar van de eigenschappen van de veelzijdige Kipper.

Van den Born Carrosserie - Open Laadbak & Kipper. toon HTML-versie van het document

 

Movano 4x4

Oberaigner modificeert de Movano met een krachtige inschakelbare vierwielaandrijving. Alle Movano Gesloten Bestel uitvoeringen en de Chassis Cabine varianten met achterwielaandrijving in enkel- en dubbellucht zijn geschikt voor 4x4 ombouw. De Opel Movano 4x4 beschikt onder meer over een differentieelblokkering in lengterichting en op de achteras en heeft een terreinreductie van 1:1.42.

 

VB-Airsuspension

VB-CoilSpring

VB-CoilSpring hulpveren van VB Airsuspension zijn specifiek ontwikkeld voor voertuigen die constant onder maximale belading opereren. CoilSpring functioneert aanvullend op de originele vering en zorgt ervoor dat de Movano weer op de originele rijhoogte komt. Hierdoor neemt zowel de veerweg als de stabiliteit van het voertuig toe.

VB-SemiAir

Deze hulpluchtvering is ontwikkeld door VB Airsuspension voor gemiddeld tot zwaar beladen voertuigen. De luchtvering wordt aan het bestaande veersysteem toegevoegd en maakt het mogelijk om (in beperkte mate) de rijhoogte zelf in te stellen. Dit vergemakkelijkt het laden en lossen. Bij lichte beladingsverschillen kan de hulpluchtvering het voertuig ‘recht’ zetten.

VB-FullAir

VB-FullAir; de volledige luchtvering van VB Airsuspension vervangt integraal het veersysteem van de Movano op de voor- en/of achteras. De elektronisch aangestuurde Air Suspension Control Unit controleert ťn corrigeert constant het rijniveau van het voertuig en zorgt daardoor automatisch voor veiliger voertuiggedrag en verhoging van het comfort.

VB-Airsuspension - Veersystemen. toon HTML-versie van het document

 

 

   

 

 

Acties: 

PostNL Opel Movano aanbieding. Speciaal voor subcontractors.