De Opel Ampera-e

Ruim 500* km actieradius.


Proefrit reserveren   Offerte   Vestigingen   Contact


Opel schokt de elektrische automotive markt met deze revolutionaire nieuwe Opel Ampera-e. Met een actieradius van meer dan 500 kilometer* op maar één acculading stijgt hij boven zijn gemiddelde concurrent in het zelfde segment uit. De auto heeft een koppel van 360 Nm en het motorvermogen van 150 Kw (204 pk). Deze motor zorgt voor een versnelling van 0 naar 50 km/h in slechts 3,2 seconden!

Heeft u interesse in de Opel Ampera-E? De eerste Ampera-e modellen staan vanaf nu in onze showroom!Komt u ook een proefrit maken? Met een vanaf prijs van € 40.995,- (inclusief BTW, afleverkosten en laadkabel voor publieke laadpunten) voor de Ampera-e Innovation maakt Opel elektrisch rijden met een grote actieradius bereikbaar. Dit, en het lage bijtellingstarief van maar 4%, maakt de Ampera-E extra aantrekkelijk voor zakelijke rijders. 

Bent u al MyOpel lid?

Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. myOpel is het platform voor alle Opel gebruikers.

 Registreren MyOpel

FotogalerijBereik is alles.


Vergroot uw bereik.

Intelligente energiebesparing: slimme technologie helpt het energieverbruik te verminderen. Regeneratief remmen wekt energie op tijdens het rijden!

Niet alleen maar korte ritjes.

Het idee dat een elektrische auto alleen voor korte ritjes is, is definitief achterhaald:


• Meer dan 500 km* rijden op één keer laden
• Acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 7,3 seconden

• Royaal de ruimte voor 5 personen 


Laden zoals het u het beste uitkomt.

Dankzij verschillende laadopties en de korte laadtijd is de Ampera-e heel flexibel, zowel voor dagelijkse ritten als voor langere afstanden.
Opladen vanuit huis.


Gemiddeld rijden mensen niet meer dan 60 kilometer per dag. Voor deze afstand kan de Ampera-e gemakkelijk 's nachts via een standaard stopcontact (2,3 kW) thuis worden opgeladen. Onderweg laden.

Wanneer u een lange afstand aflegt, kunt u gebruik maken van een groot netwerk van oplaadpunten in heel Europa. Met 30 minuten opladen bij een 50 KW snellader wordt het bereik met 150 kilometer verhoogd.
Luxe is standaard.


De Ampera-e is standaard uitzonderlijk luxe uitgerust, met onder meer een 10,2-inch touchscreen en 17-inch lichtmetalen velgen. Met een keuze uit hoogwaardige opties stemt u hem nog meer af op uw persoonlijke wensen.Innerlijke schoonheid.


Zacht aanvoelende materialen en lichte kleuren, chroomaccenten en oranje sierstiksels scheppen een gastvrije sfeer in het interieur. Een blikvanger is het ultraplatte, grote 10,2-inch touchscreen.Highlights


Uw smartphone als afstandbediening


De myOpel app1 verandert uw smartphone in een afstandsbediening voor uw Ampera-e. Zo gaat alles efficiënter en gemakkelijker.


Altijd perfect verbonden.


Uitstekende digitale aansluiting is een vast onderdeel van het duurzame concept van de Ampera-e. Het infotainmentsysteem integreert zonder problemen uw smartphone via Apple CarPlay2 support.


Zicht op de omgeving.

De nieuwe 360° camera biedt een panorama-blik rondom uw Ampera-e. Dat maakt wegrijden en inparkeren een stuk gemakkelijker en veiliger.


Veiligheid rondom.

Uitgekiende radar- en cameraystemen, zoals het automatische noodremsysteem en rijstrook-assistent helpen u om zo veilig mogelijk te rijden en aanrijdingen te voorkomen.Ontdek de Opel Ampera-E met deze interactieve video: klik hier.


* Volgens NEDC