Opel Astra & Astra Sports Tourer

Duitse techniek op zijn best.Proefrit reserveren
Offerte   Private Lease   Aanbod occasions
Nieuw uit voorraad


De Astra is niet voor niets één van de meest geliefde modellen van Opel. Zowel in de 5-deurs als in de Sports Tourer uitvoering blinkt de Astra uit door geavanceerde Duitse techniek en een adembenemend design. Elke Astra valt op door eigenschappen die je alleen in een hogere klasse zou verwachten,
gecombineerd met een sportief rijgedrag en baanbrekende integratie van je smartphone. 

Ben je op zoek naar een Opel Astra? Bekijk dan onze voorraad via bovenstaande knoppen of neem contact op met een van onze vestigingen. Ons team helpt u graag verder! Wil je alles weten over de prijzen, accessoires, uitvoeringen en motoren? Download dan hieronder de prijslijst of de brochure. Een nieuwe Astra helemaal zelf samenstellen? Dat kan met de configurator van Opel.

Bent u al lid van MyOpel?

Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. myOpel is het platform voor alle Opel gebruikers.


 


Registreren MyOpel


 
 


Informeer tijdens de 120 jaar Opel actieweken naar de geldende acties bij uw vestiging!

Fotogalerij


Highlights
 


Vorm volgt verlangen.


Auto’s met een inspirerende technologie vragen om een design dat even geweldig is. De Astra maakt dat van alle kanten waar. Als je oog hebt voor schoonheid, val je vast en zeker voor zijn fraaie lijnen.

De Astra Sports Tourer combineert een atletische uitstraling met een veelzijdig karakter en hoge prestaties. Met een royale bagageruimte en dezelfde hoogwaardige techniek als de 5-deurs Astra staat ook de Sports Tourer aan de top van zijn klasse. 

Perfect passend.

In de Astra geniet je van ongekende luxe. Zijn royale standaarduitrusting en hoogwaardige opties, zoals een “Wellness”-bestuurdersstoel met massagefunctie en ventilatie, gecombineerd met het ruime interieur en stijlvolle bekleding, zorgen dat iedereen zich in de Astra thuisvoelt.

▪ Zodra je instapt, weet je waarom de Astra aan de top staat
▪ Luxueuze materialen en stijlvolle kleurcombinaties
▪ Ergonomische AGR-comfortstoelen1
zijn ideaal voor lange ritten
▪ De sfeerverlichting3
draagt bij tot een gevoel van luxe
▪ Het Astra interieur is stiller, rustiger en ruimer dan ooit tevoren 


Alle ruimte.

Als het om veelzijdigheid en ruimte gaat, is de Astra Sports Tourer niet te kloppen. Zijn grote bagageruimte (540–1.630 liter) en verwarmbare achterbank bieden ongeëvenaard veel gemak en comfort. De in drie ongelijke delen (40/20/40) neerklapbare achterbank die je met één eenvoudige knop bedient, geeft je nóg meer mogelijkheden om de bagageruimte helemaal naar je hand te zetten.

Baanbrekende innovatie

Dankzij unieke innovaties staat de Astra onbetwist aan de top van
zijn klasse. Geavanceerde techniek maakt het rijden gemakkelijker,
veiliger én aangenamer.

  1. Primeur: IntelliLux LED® Matrix-koplampen
  2. Opel Eye
  3. IntelliLink
  4. Toonaangevend zitcomfort
  5. Professioneel parkeren Opel Eye. Extra zuinig.

De Astra 5-deurs en Sports Tourer zijn ontworpen voor mensen die graag zelf bepalen wat er gebeurt. Opel Eye sluit daar slim bij aan. Het geeft je de extra veiligheid en het gemak van een geavanceerd assistentie-systeem, maar zonder overbodige waarschuwingen. Je houdt altijd zelf de volledige controle. Mede dankzij dit intelligente veiligheidssysteem heeft de Opel Astra de maximale 5 sterren behaald in de EURO NCAP veiligheidstest.
 


Betrouwbare assistentie.

Het Opel Eye camerasysteem helpt je om aanrijdingen en boetes te
voorkomen. Dit slimme assistentiesysteem zorgt dat je veiliger en meer
ontspannen kunt rijden. Opel Eye ondersteunt een groot aantal geavanceerde veiligheidssystemen. Het camerasysteem werkt als een extra paar ogen.

  • Waarschuwing bij dreigende aanrijding
  • Rijstrook-assistent
  • Verkeersbordherkenning
  • Adaptive Cruise Control
 


Havik Auto heeft regelmatig mooie acties lopen voor nieuwe auto's. Zo ook voor de Opel Astra. Wij garanderen je altijd de beste deal. Benieuwd naar onze acties? Bekijk ze snel.