4 Seizoenen cabrio
Dankzij het unieke 3-laags softtop dak met akoestische en thermische isolatie blijft de Opel Cascada ook in de winter een comfortabele en warme auto. Ook de snelheid waarmee u (rijdend) het dak in- en uitvouwt zorgt dat de auto klaar is voor alle weersomstandigheden. 

Aandacht trekker: Opel Cascada

De Opel Cascada is ons inziens de mooiste cabrio ooit gemaakt. Waarom? De meeste cabrio’s komen alleen de weg op wanneer de zon schijnt. Onze Cascada weet zich uitstekend te vermaken in alle weersomstandigheden. Rijdend langs de boulevard of gewoon bij uw thuis op de oprit, deze klassieke cabrio zal altijd de aandacht trekken.

Bekijk ons occasion aanbod en voorraad nieuw via onderstaande buttons. Klik hier om contact op te nemen met Havik Auto.
Opel Cascada's opties
Zorgeloos genieten van het rijden in de perfecte auto met een rijke standaard uitrusting. Deze luxe cabrio bevat onder andere: sportstoelen vůůr, IntelliLink infotainment systeem met voice control, Bluetooth & audiostreaming, cruise control, getinte ramen, luxe bekleding, lederen stuurwiel, elektrische gordelaanreikers en meer! Daarnaast zorgt een bagageruimte van 750 liter (bij ingeklapte achterbank) ook voor het nodige gemak.


Downloads:

- Brochure Cascada
- Prijslijst Cascada

Carconfigurator:

Zelf uw Cascada samenstellen? Klik hier!