Opel Combo

 

Welke zakelijke plannen u ook heeft, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. En dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles en iedereen met gemak mee. Bovendien heeft de Combo het grootste laadvermogen in zijn segment, maximaal 1.025 kg! Dit grote laadvermogen is onder meer te danken aan zijn innovatieve Bi-Link achterwielophanging. Dit systeem zorgt bovendien voor betere rijeigenschappen en een hoger rijcomfort.

 
Maar het gaat niet alleen om ruimte en laadvermogen. De Combo biedt talloze praktische systemen en geavanceerde veiligheidssystemen. Omdat we bij Opel ook graag rekening houden met uw budget én het milieu, is de Combo ook nog eens ontzettend zuinig. De kilometerkostprijs van de Combo behoort tot een van de beste in zijn segment; dit is te danken aan het lage brandstofverbruik, de lage onderhoudskosten en de goede restwaarde.
De Combo is leverbaar in twee verschillende dakhoogtes (1,85- en 2,10 meter) en twee verschillende lengtes (4,39- en 4,74 meter). Zo is er altijd een Combo die bij uw wensen past. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende benzine -, diesel- en CNG motoren.

U rijdt al in een Opel Combo vanaf €9.995,- excl. BTW. Nu alleen nog kiezen welke uitvoering en motor het beste bij uw werkzaamheden past!


Nu 3 jaar 1,9% rente zonder aanbetaling én gratis accessoires t.w.v. € 1.500,-. (vraag naar de voorwaarden)

 

Zelf uw bedrijfswagen samenstellen?
Selecteer configureer uw auto op onze Opel dealerwebsite.

 

Meer informatie

Klik op onderstaande button om een brochure, offerte of proefrit aan te vragen.

 

Contactformulier