De Opel Crossland X

Speciaal voor u ontworpen.


 
Voorraad Crossland X
 
Reserveer een proefrit
 
Inruilvoorstel

Speciaal voor u ontworpen, de nieuwe Opel Crossland X! Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op... de Crossland X is er klaar voor dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere robuuste design.

De Crossland X biedt een ruim interieur en een grote kofferruimte. En met zijn premium-class innovaties zoals de Head Up Display, 180 graden panorama achteruitkijkcamera, LED verlichting, panoramisch dak en Forward Collision Alert met voetgangersherkenning maken iedere rit nog veiliger. Download hier de brochure en prijslijst.

Tijdens de Opel 120 jaar deals acties upgrade u uw
Crossland X naar automaat voor slechts € 120,- 


Private Lease de Crossland X


Standaard rijk uitgerust met o.a.

  • LED Dagrijverlichting 'Wing' met halogeen koplampen
  • Airconditioning
  • Radio 4.0 IntelliLink - geÔntegreerde radio met 7" kleuren touchscreen en Digitale radio DAB/DAB+/DMB
  • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels in carrosseriekleur
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • Lane Departure Warning
  • Hill Start Assist
  • en nog veel meer....
Bekijk Private Lease


Speciaal voor jou ontworpen.

Speciaal voor jou ontworpen! Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op... de Crossland X is er klaar voor dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere robuuste design!Kijkt vooruit.

De premium-class innovaties1 zoals de Head Up Display, 180o panorama achteruitkijkcamera, LED verlichting, panoramisch dak en Forward Collision Alert met voetgangersherkenning maken iedere rit nog veiliger.Panoramisch uitzicht.

Het optionele glazen panoramadak, dat zich over de hele lengte van de Crossland X uitstrekt, schept een geweldig gevoel van licht en ruimte.Heads Up Display.


Alle belangrijke rij-informatie, zoals uw snelheid en verkeersborden, recht voor u. Zo kunt u alles overzien, terwijl u uw ogen veilig op de weg houdt.Achteruitrijcamera.

De 180į panoramische achteruitrijcamera biedt ruim zicht op alles achter uw auto, terwijl Advanced Park Assistant II u helpt om "handsfree" in te parkeren.Interesse in de Crossland X? Neem dan contact met ons op.Rudi Kestens 

Verkoopadviseur Opel
 088-2925701
 info@havikauto.nl
 Vestigingen