De Opel Crossland X

Speciaal voor jou ontworpen.


Proefrit reserveren   Offerte   Private Lease   Aanbod occasions   Nieuw uit voorraad


Strak en compact, ruim en veelzijdig; een tweekleurige carrosserie met een trendy uitstraling – dát is de geheel nieuwe Opel Crossland X. Deze stadse crossover (CUV – Crossover Utility Vehicle) is het tweede lid van de X-familie van Opel. Hij verschijnt net als de Mokka X in het B-segment. Het derde lid van de X-familie, de grotere Opel Grandland X, verschijnt later dit jaar in het C-segment. De modellen verenigen het beste van twee werelden: de robuuste vormgeving met de kwaliteiten van een wendbare stadsauto. 


Interesse in de Crossland X? Hij staat vanaf nu in onze showroom! Wilt u snel rijden? Dan hebben we voor u de ideale Crossland X op voorraad. Bekijk online ons aanbod of neem contact op met Havik Auto.

Bent u al MyOpel lid?

Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. myOpel is het platform voor alle Opel gebruikers.Registreren MyOpel

Speciaal voor jou ontworpen.

Speciaal voor jou ontworpen! Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op... de Crossland X is er klaar voor dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere robuuste design!Kijkt vooruit.

De premium-class innovaties1 zoals de Head Up Display, 180o panorama achteruitkijkcamera, LED verlichting, panoramisch dak en Forward Collision Alert met voetgangersherkenning maken iedere rit nog veiliger.

  • Het innovatieve Head Up Display geeft alle belangrijke rijgegevens in uw gezichtsveld weer, tussen het stuur en de voorruit.
  • De 180° panorama achteruitkijkcamera en Advanced Park Assist maken zowel parkeren als wegrijden nog gemakkelijker en veiliger.
  • De LED Adaptive Forward Lighting is 30% helderder dan gewone halogeen en past zich automatisch aan de gegeven wegomstandigheden aan voor een optimale zichtbaarheid en veiligheid.
  • Het Forward Collision Alert met autonome remassistent2 herkent niet alleen voertuigen, maar ook voetgangers. Het systeem meet voortdurend de afstand tot potentiële risico's. Als de afstand te klein wordt, wordt u akoestisch en visueel gewaarschuwd. Als u niet reageert, vertraagt het voertuig automatisch. Bij een snelheid van minder dan 30km/u stopt het volledig. Het systeem helpt dus de veiligheid te vergroten, zeker bij stadsverkeer.

 


Veelzijdigheid.

De Crossland X past perfect bij een actieve levensstijl door zijn uitzonderlijke veelzijdigheid, een ruim interieur en grote kofferruimte.

START DE 360 EXPERIENCE

  • Bagageruimte van 410 tot 1,255 liter
  • 40/20/40 inklapbare en verschuifbare achterbank
  • Ruim interieur en veelzijdige opbergruimtes
  • Dubbele laadvloer

Fotogalerij