Opel Garantie.

Elke nieuwe Opel wordt geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie. Daarmee garanderen wij dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit, veiligheid en het comfort waar Opel voor staat. Met de fabrieksgarantie heeft u recht op gratis reparatie, uitgevoerd door ons, van elk defect dat zich binnen twee jaar voordoet en dat onder verantwoordelijkheid van de fabrikant valt. Ongeacht de kilometerstand van uw Opel.

Op de carrosserie van uw Opel heeft u zelfs 12 jaar garantie. Als voorwaarde geldt dat u zich houdt aan de onderhoudsvoorschriften van de fabriek.

Reparatiekostenverzekering
Een reparatiekostenverzekering biedt u zekerheid en bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Na afloop van de twee jaar fabrieksgarantie, kunt u een reparatiekostenverzekering afsluiten zodat u steeds veilig en beschermd de weg op kunt.

De reparatiekostenverzekering van Opel omvat alle af fabriek gemonteerde mechanische, elektrische, elektronische, hydraulische en pneumatische onderdelen van het in de overeenkomst beschreven voertuig.*

Bovendien beschikken wij over alle know how om uw auto in de allerbeste conditie te houden en werken we altijd met originele Opel onderdelen voor reparaties aan uw Opel. Zo bent u altijd zeker dat u de beste service krijgt.

* Onderdelen die uitgesloten zijn van de Opel reparatiekostenverzekering vindt u terug in de bijlage.


Wat valt er onder de fabrieksgarantie?

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie op elke nieuwe Opel, Originele Opel onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires die ge´nstalleerd zijn door de Opel dealer.
  • 2 jaar lakgarantie.
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.*
Deze garanties zijn gekoppeld aan de auto en via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een volgende eigenaar.


Wat valt onder de fabrieksgarantie?

De fabrieksgarantie van Opel geeft u recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de garantietermijn van twee jaar voordoet. Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto volgens de fabrieksinstructies laten onderhouden.


>Download de premies voor personenwagens.

>Download de premies voor bedrijfswagens.
 Werkplaatsafspraak Direct Bellen 

*Deze korting is van toepassing op alle bij de reparatie en/of onderhoudsbeurt gebruikte onderdelen (inclusief motorolie) en op het aangerekende arbeidsloon.

 

Bent u al MyOpel lid?


Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen Ún de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. myOpel is het platform voor alle Opel gebruikers.
 

Registreren MyOpel