De nieuwe Opel Grandland X

Het avontuur is terug!


Proefrit reserveren   Offerte   Private Lease   Vestigingen   Aanbod nieuw


Onder de indruk? Dynamische lijnen, een stoere offroad-uitstraling, elegante details – de Grandland X heeft alles om je hart te veroveren. Zijn ultra-heldere LED koplampen met Adaptive Forward Lighting staan garant voor uitstekend zicht op de weg, terwijl de geavanceerde 360° parkeercamera het parkeren een stuk gemakkelijker maakt. En ook het interieur is ronduit adembenemend, met een luxe, comfort en ruimte waarover je niet snel uitgepraat zult zijn. Het leven is groots in de Grandland X.

Heb je interesse in de Grandland X? Hij staat vanaf nu in onze showrooms! Wil je wel alvast alle informatie over het nieuwe model? De prijslijst en de brochure download je hieronder. 

Bent u al MyOpel Lid?

Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. myOpel is het platform voor alle Opel gebruikers.

 


Registreren MyOpel


Fotogalerij


Exterieur
Avontuurlijk design

De nieuwe Opel Grandland X ademt één en al avontuur. Met zijn scherpe lijnen en atletische uitstraling trekt deze fascinerende crossover overal de aandacht. Dynamische lijnen, een stoere offroad-uitstraling, elegante details – de nieuwe Opel Grandland X heeft alles om je hart te veroveren. En wie nog meer wil opvallen, kiest voor het optionele zwarte dak.
Spectaculair dak

Het optionele zwarte dak en het royale glazen panoramadak met elektrische zonwering1 maken de Grandland X nog aantrekkelijker. Zo geniet u nog meer van een zonnige dag!
Innovatieve LED-koplampen

De intelligente LED-koplampen met AFL (Advanced Forward Lighting) bieden 30% helderder licht dan halogeen-koplampen. Dit maakt het rijden in het donker veiliger en minder vermoeiend. Met behulp van een camera zorgt LED Adaptive Forward Lighting (AFL) dat de koplampen continu perfect afgestemd zijn op de wegsituatie en weersomstandigheden. Het schakelt automatisch tussen meerdere lichtfuncties.Interieur


Van alle luxe voorzien

Hoe hobbelig de weg ook is, in de Grandland X zit u altijd comfortabel. Dankzij hoogwaardige materialen en talloze inrichtingsdetails die uw leven gemakkelijker maken.
Volg uw eigen smaak.

De Grandland X biedt u veel keuzevrijheid om het interieur helemaal aan uw eigen wensen aan te passen. Met luxe bekledingen en opties die hem nog aantrekkelijker maken. 
Helder zicht rondom je auto.

De optionele 360° parkeercamera brengt alle obstakels en naderend verkeer duidelijk in beeld. Zo kunt u zorgeloos inparkeren en manoeuvreren.