Opel Insignia

Indrukwekkende verschijning..Proefrit reserveren
Offerte   Private Lease   Aanbod occasions
Nieuw uit voorraad


Met zijn atletische design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende voorsprong op andere auto’s in zijn klasse. Een ruim. comfortabel interieur en baanbrekende technologie makende nieuwe Insignia tot de ideale partner. Van de instrumenten die subtiel naar u toe gekanteld zijn tot de optionele ergonomische AGR-comfortstoelen en de premium-materialen - alles voldoet aan de hoogste eisen. Royaal de ruimte voor vijf volwassenen én al hun bagage, dankzij een bagageruimte met een inhoud van 490 liter, die flexibel uitbreidbaar is door de achterbank neer te klappen.

De nieuwe Insignia staat nu bij onze showroom! Ontdek zijn sensationele prestaties tijdens een proefrit of kom langs bij een van onze vestigingen.

Bent u al lid van MyOpel?

Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. myOpel is het platform voor alle Opel gebruikers.

 

Registreren MyOpel


 
 


Gun uzelf het allerbeste.

Eerst zien dan geloven? Bekijk de video of ontdek het zelf tijdens een alles bepalende proefrit.
Foto Galerij


DesignIndrukwekkende verschijning.

Een baanbrekend design, met coupé-achtige lijnen, sportief en aerodynamisch - dat karakteriseert de nieuwe Opel Grand Sport. 
 

In elk opzicht perfect.

Van de instrumenten die subtiel naar u toe gekanteld zijn tot de optionele ergonomische AGR-comfortstoelen en de premium-materialen - alles voldoet aan de hoogste eisen. 

Luxe en comfort, dankzij onder meer verstelbare comfortstoelen met AGR-certificering
• Sfeerverlichting in de deuren en de dashboard-console.
• Tot in de details schitterend afgewerkt.
Mooi en praktisch gaan hand in hand.

Royaal de ruimte voor vijf volwassenen én al hun bagage, dankzij een bagageruimte met een inhoud van 490 liter, die flexibel uitbreidbaar is door de achterbank neer te klappen. De Grand Sport biedt niet alleen geweldig veel bewegingsruimte voor alle inzittenden, maar ook een indrukwekkend grote bagageruimte van maar liefst 450 liter. Door de achterbank in zijn geheel plat neer te klappen, kan de ruimte zelfs worden uitgebreid tot een immense 1450 liter.

Val nog meer op.

Geef uw Insignia uw persoonlijke accent met nieuwe lichtmetalen velgen - beschikbaar van 16- tot 20-inch.
Innovatie


Intellilux LED Matrix-koplampen.

Superieure zichtbaarheid en veiligheid dankzij IntelliLux LED® Matrix-koplampen1, met niet-verblindend, automatisch dimmend grootlicht, met een bereik tot 400 meter. 

• Geen risico om andere bestuurders te verblinden
• Rijden in het donker wordt veiliger en minder inspannend.
• Bochtverlichting voorkomt "zwarte gaten" in scherpe bochten. Actief bij een snelheid van 40 km/u tot 70 km/u.


Adaptive Cruise Control.

Adaptive Cruise Control1 zorgt dat de Insignia een veilige (zelf in te stellen) afstand tot zijn voorganger aanhoudt, door wanneer nodig te remmen en op te trekken. Intelligente assistentiesystemen helpen om veiliger en meer ontspannen te rijden.1 Ze scannen de weg af, attenderen de bestuurder op dreigend gevaar en grijpen wanneer nodig in om risico's te vermijden.
Perfect in uw zicht.

Het Head-up Display* toont alle belangrijke rij-informatie (zoals snelheid, navigatie-aanwijzingen en waarschuwingen) op de voorruit, zodat u uw ogen veilig op de weg kunt houden.

*Optioneel
Geavanceerde veiligheidssystemen.

Het geavanceerde Opel Eye systeem omvat onder meer:

  • Automatische noodremfunctie met voetgangersdetectie.
  • Actieve rijstrookassistent.
  • Verkeersbord herkenning

Opel Eye

De geavanceerde Opel Eye veiligheidssystemen maken gebruik van een camera om het rijden veiliger te maken en de bestuurder te waarschuwen voor gevaren.

  • Rijden wordt minder inspannend, door continue ondersteuning.
  • Verkleint de kans op aanrijdingen en boetes.
  • Geeft u optimale controle over uw Insignia.Advanced Park Assist.

Advanced Park Assist* is een semi-automatische inparkeer-assistent. Dit systeem stuurt automatisch waardoor u de Opel Insignia moeiteloos zowel haaks als parallel inparkeert. Dit geeft een stuk meer vertrouwen!  

*Optioneel
Een magisch gebaar.

Nooit meer op zoek naar uw sleutels. Open & Start Keyless Entry herkent u van op afstand, ontgrendelt automatisch de deuren en start met één druk op de knop.