Erkend onderhoud voor uw Opel.

Met regelmatig onderhoud blijft uw Opel in topconditie. Laat het onderhoud aan uw Opel uitvoeren door ons en ontvang als extra voordeel Opel Assistance Plus, een gratis verlenging van de mobiliteitsgarantie. Daarmee bent u tot de volgende onderhoudsbeurt, of maximaal een jaar, verzekerd van pechhulp. Wij maken altijd gebruik van originele Opel onderdelen en de juiste technieken. De allerbeste experts staan in onze werkplaats voor u en uw Opel klaar.

Alle voordelen op een rijtje

  • We laten vooraf weten wat het kost.
  • Komt de monteur meer werk tegen, dan nemen we eerst contact op.
  • Kijk op uw telefoon mee met de monteur en bepaal zelf wat we vervangen of moeten repareren.
  • Al bij een standaard onderhoudsbeurt krijgt u een gratis APK en gratis Pechhulp.
  • Alle informatie over uw Opel staat overzichtelijk op myOpel.
  • Alleen door Opel getrainde monteurs werken aan uw auto.
  • Er wordt gewerkt met Opel originele onderdelen zodat kwaliteit gegarandeerd is.


 

OfficiŽel Opel Onderhoud.

Goed onderhoud van uw Opel is van belang wanneer u altijd op uw Opel wilt kunnen vertrouwen. En het beste onderhoud van uw Opel krijgt u uiteraard bij Opel zelf. Wij maken gebruik van originele onderdelen met twee jaar garantie, onze specialisten zijn getraind door de importeur, werken met speciaal voor Opel ontwikkeld gereedschap en hanteren door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten tegen vaste, aantrekkelijke tarieven. En dat alles ook nog eens met mobiliteitsgarantie. Ja, dat hoort u goed! Laat u bij ons periodiek onderhoud uitvoeren, dan ontvangt u namelijk van ons Opel Assistance Plus, een gratis verlenging van de mobiliteitsgarantie.


 


Olie peilen

Controleer ongeveer eens per maand het oliepeil van uw Opel. Een verkeerd motoroliepeil kan namelijk schade aan de motor veroorzaken. Een te laag oliepeil zorgt ervoor dat de motor niet voldoende wordt gesmeerd, gekoeld en gereinigd. Een te hoog oliepeil zorgt ervoor dat de olie de krukas kan bereiken waardoor de olie wordt opgeklopt en dat is niet goed. Wanneer de olie net onder het minimum zit moet er worden bijgevuld. Rij gerust even bij ons langs zodat wij dit voor u kunnen doen met de juiste olie voor uw type motor.


 


Vervangend vervoer

Wanneer u uw Opel bij ons brengt voor onderhoud en hem even moet missen, dan kunt u uiteraard rekenen op vervangend vervoer. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe tarieven. Bovendien ontvangt u altijd een nagenoeg nieuwe auto, zoveel mogelijk in lijn met het Opel model dat u rijdt.

Bent u al MyOpel lid?


Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen ťn de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. myOpel is het platform voor alle Opel gebruikers.
 

Registreren MyOpel