Opel Remmen.

Uw veiligheid én de veiligheid van uw medeweggebruikers kan van het remsysteem van uw Opel afhangen. Doe tijdig een Opel Safety Check, want een betrouwbare werking van uw remsysteem is van levensbelang. Wij controleren graag de remmen van uw Opel en vervangen deze indien nodig direct. Ook helpen wij u bij het in topconditie houden van de remschijven, remvloeistof en leidingen.

Een gebrek aan de remmen kan leiden tot riskante verkeerssituaties. Dat willen wij uiteraard graag voorkomen! Wij denken niet alleen aan uw Opel, maar ook aan u.


Hoe herkent u slechte remmen?

  • Afwijkend geluid
Tijdens het remmen hoort een schurend of schrapend geluid.

  • Het rempedaal voelt anders aan
Om tot stilstand te komen moet u de remmen dieper intrappen.

  • Er gaat een waarschuwingslampje branden
Als het remvloeistofniveau te laag is gaat er een waarschuwingslampje branden. In de meeste gevallen is dit tevens een waarschuwing dat uw remblokken versleten zijn.

Ondervindt u één van bovenstaande problemen als u onderweg bent met uw Opel? Breng dan snel een bezoek aan onze werkplaats voor een controle van uw remmen.

Controle van het remsysteem:

Tijdens een onderhoudsbeurt en bij de jaarlijkse APK worden uw remmen uitvoerig door ons gecontroleerd. Twijfelt u echter over de remwerking van uw Opel? Blijf dan niet doorrijden, maar plan snel een controle bij ons in.

 

Bent u al MyOpel lid?


Het myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. myOpel is het platform voor alle Opel gebruikers.
 

Registreren MyOpel