De Opel Vivaro

Eersteklas bedrijfswagen.


Proefrit reserveren
Offerte   Aanbod occasions
Nieuw uit voorraad

 


Het ontwerp van de Opel Vivaro is tot in de kleinste details afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw bedrijf! Hij heeft niet alleen een comfortabele cabine en een ruime laadruimte maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar.  De indeling van de Vivaro is volledig afgestemd op inzittenden en lading! U en uw mensen moeten elke dag over het beste materiaal beschikken. Daarom is de Vivaro voorzien van talloze praktische details die het werk van u en uw mensen gemakkelijker maken.

Heeft u vaak grote ladingen, dan kunt u dubbel en dwars op de Vivaro rekenen. Met een laadvermogen tot 1.305kg en een maximaal laadvolume van 8,6m3 is de Vivaro gemaakt om elke klus te klaren!Heeft u interesse in een Opel Vivaro? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van Havik Auto staat klaar om al uw vragen te beantwoorden! 
  Uw verkoopadviseur:
Pascal Immink
     
 

TECHNOLOGIE EN KRACHT.

De dieselmotoren van de Vivaro zorgen in combinatie met de zestraps transmissie voor een perfecte mix van prestaties en een relatief laag brandstofverbruik.


De Vivaro toont indrukwekkende resultaten op het gebied van brandstofverbruik. Dit is mede te danken aan de geavanceerde technologie binnen het motorenaanbod.


MAXIMALE PRODUCTIVITEIT.

De indeling van de Vivaro is volledig afgestemd op inzittenden en lading! U en uw mensen moeten elke dag over het beste materiaal beschikken. Daarom is de Vivaro voorzien van talloze praktische details die het werk van u en uw mensen gemakkelijker maken. 

 

 

BETER ZICHT.

De stijlvolle LED-Dagrijverlichting is altijd aan zodat u ook overdag beter gezien wordt. LED-verlichting is bovendien energiezuiniger dan conventionele verlichting.


De Vivaro is voorzien van speciaal ontwikkelde spiegels die de dode hoek van uw bedrijfswagen in beeld brengen. Dit is handig bij het parkeren en tijdens het wisselen van rijstrook.


KOUDER OF WARMER?

Discussies over de temperatuur in uw Vivaro zijn verleden tijd. Electronic Climate Control geeft zowel de bestuurder als passagier de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen. Dat is wel zo fijn!

 

 

GROTE, PRAKTISCHE LAADRUIMTE.

Heeft u vaak grote ladingen, dan kunt u dubbel en dwars op de Vivaro rekenen! De achterdeuren en schuifdeur(en) zijn ruim genoeg voor het inladen van een europallet en de optionele scheidingswand met doorlaadluik1 maakt het eenvoudig om extra lange ladingen (tot 4,15m) te vervoeren.


Bekijk alle foto's.