Gratis upgrade naar een Opel Insignia Sports Tourer.

Interesse in een Opel Insignia? Waarom dan niet meteen een maatje meer?

 
Profiteer nu van een gratis upgrade van Grand Sport naar de royale Sports Tourer, een voordeel van maximaal €1.500! De Insignia Sports Tourer combineert het adembenemende design van de Grand Sport met een zee aan ruimte en het gebruiksgemak van een stationwagen. Met alle stoelen neergeklapt, beschikt u over een enorme bagageruimte van 1.665 liter met een volledig vlakke laadvloer.
 
 088-2925701
 info@havikauto.nl
 Bekijk de Opel Insignia


De Insignia beschikt over toptechnologie en biedt standaard Apple Carplay ondersteuning, Lane Keep Assist en verkeersbordherkenning. Ook kunt u kiezen voor de nieuwste generatie IntelliLux LEDģ-matrixverlichting, Head-Up display en premium comfortstoelen (AGR-gecertificeerd). En heeft u hulp nodig in geval van nood of assistentie nodig bij het vinden van uw bestemming? Met 1 druk op de knop staat u in contact met uw persoonlijke OnStar assistent. 

Gratis automaat

En er is meer! Wanneer u uw nieuwe Opel Insignia zakelijk leaset via Opel Leasing krijgt u de 1.5 Turbo motor met geavanceerde 6-traps automaat (165pk) voor de prijs van een 1.5 Turbo (165pk) met handgeschakelde versnellingsbak. Dat betekent dat u voordelig in een Insignia Sports Tourer met automaat kunt rijden, zonder meerprijs!

De nieuwe Insignia is gemaakt om op elk gebied de verwachtingen te overtreffen. Het geavanceerde ondersteldynamiek staat garant voor een verfijnd rijgedrag en onovertroffen wegligging. Eťn rit is genoeg om te ervaren wat dat in de praktijk betekent.

 


Online uw auto taxeren?

Uw huidige auto inruilen voor een nieuwe Opel Insignia? Vraag dan online de inruilwaarde van uw auto aan. 


Bekijk de Opel Insignia Sports Tourer.