OPEL KARL Private Lease actie bij Havik Auto.

Private Lease de Opel KARL al vanaf € 199,- incl. BTW per maand!*


Dé Opel KARL is de ideale 5-deurs auto voor prijsbewuste automobilisten. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs biedt de KARL standaard 5 deuren en 5 volwaardige zitplaatsen. Hij beschikt over uitstekende comfort- en rijeigenschappen en is voorzien van de nieuwste veiligheids- en comfortvoorzieningen die ongebruikelijk zijn in deze prijsklasse. Met andere woorden, de geschikte auto voor elk gezin! 

Alleen bij Havik Auto: De KARL Private Leasen v.a. slechts € 199,- incl. BTW per maand!*

En: uit voorraad leverbaar!

 
Vrijblijvende offerte aanvragen   Contact met ons opnemen   Bekijk de Opel KARL voorraad 
De Opel KARL 120 jaar edition


  • Online Edition
  • 1.0 Start/Stop 55 kW (75pk) (5-bak Handgeschakeld)
  • inclusief *Actie auto inclusief metallic lak en reservewiel 

v.a. € 199,- per maand.Offerte aanvragen   Bekijk voorraad
 

De Opel KARL Rocks


  • Online Edition
  • 1.0 Start/Stop 55 kW (75pk) (5-bak Handgeschakeld)


v.a. €  259,- per maand.
Offerte aanvragen   Bekijk voorraad
     

 Extra mogelijkheden:

 Extra Optie Mogelijkheden  Kosten Per Maand
 120 Years + pakket  € 18,-
 Navigatiepakket  € 15,-

Actie op basis van:

  • Voorraadvoertuigen zonder kenteken
  • Vervangend vervoer na 72 uur
  • Eigen risico € 300
  • Alleen meer kilometers in contract
  • Afrekening meer kilometers per kalenderjaar


Wat houdt Private Lease bij Havik Auto in?

Via Havik Auto kan je de Opel KARL privé leasen op basis van een full operationele lease. De afschrijving, rente maar ook de verzekering, houderschapsbelasting, reparatie, onderhoud, banden en pech hulp zijn opgenomen in de maandelijkse leaseprijs.  

Wanneer je bij ons een privé lease aanvraag indient nemen wij vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. In overleg met jou plannen wij graag een afspraak in om op een rustige manier jouw persoonlijke voorkeuren te bespreken.  Jij laat ons je wensen weten en samen stellen we een geschikt contract samen. Verschillende uitvoeringen van de auto, looptijden van het contract en kilometrages worden met je besproken. Het resultaat is een op maat samengesteld contract met een zeer scherp maandtarief. Na goedkeuring van je aanvraag zet je je handtekening onder een mooi private lease contract en ben je heel dicht bij het rijden van nieuwe Opel! Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat je een leasecontract kosteloos kunt ontbinden tot 14 dagen nadat wij het door u ondertekende leasecontract hebben ontvangen. 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!
*De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen, inclusief BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. meerprijs per km (€): 0,095. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract worden er een borg bij u in rekening gebracht. Stern/Havik Auto heeft de borg vastgesteld op € 500,- incl. BTW.